IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Кание Уест показа сина си за първи път

21 януари 2022 17 50

Детенцето на Джулия Фокс стана на 1 годинка

Getty

Getty

Новото гадже на Кание Уест – Джулия Фокс, показа за първи път сина си в социалните мрежи. Младата актриса, която споделя повече снимки, свързани с нейната работа, реши да открехне личния си живот, споделяйки кадри със своя любим мъж. А причината за това бе първият му рожден ден.

„Моето красиво бебе става на 1 днес!! Благодаря ти много, че ми показа какво е любов. Благодаря ти, че ме смири и научи на търпение и труд. Благодаря ти, че си моята най-голяма благословия“, пише тя.

31-годишната звезда, позната от филма Uncut Gems, е публикувала галерия в Instagram, показваща най-хубавите мигове от годинката на момченцето. За главна снимка тя е избрала Сладък фотос, на който момченцето е с безброй целувки по лицето си.

Джулия определя детето като нейното най-голямо постижение и изтъква, че за нея малкият Валентино е истински шедьовър.

На кадрите се вижда и таткото на бебето – Петър Артемиев, с който Фокс се разделя само няколко месеца след като ражда.

Джулия Фокс става майка в средата на януари 2021 г. Тя споделя пред Fox, че не била подготвена за раждането, което започнало по-рано заради проблемите ѝ с кръвното. След като лекарят ѝ съобщил, че трябва да постъпи за раждане, тя все пак решила да си направи няколко снимки с големия корем, които да има за спомен.

Актрисата нарече бащата на детето алкохолик

Отговаряйки на въпрос за това защо вече не е с бащата на детето си, Фокс си изпуска нервите и обиди бившия, наричайки го алкохолик. Дори казва, че за нея Артемиев е мъртъв, защото след като я зарязва с бебето, не полага никакви грижи за него.

Новата жена до Кание Уест разкрива още, че след като се прибрала от родилното, не усетила бащинското чувство у Петър, който не ѝ помагал.

По-късно, осъзнала, че е засегнала мъжа, тя посочва вподкаста Forbidden Fruits:

„Искам да кажа, че съжалявам. Ти не си мъртъв, знам, че не си...“.

Джулия Фокс

Getty

Фокс все пак обяснява, че бившият ѝ настоявал на няколко пъти да види детето, но тя била доста афектирана и не му позволила.

Междувременно Кание Уест се скара за пореден път с Ким Кардашян, като този път повод за спречкването с риалити звездата бе рожденият ден на едно от децата им, на което той първоначално не бе поканен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари