IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание обвини Ким, че е отвлякла дъщеря им

7 февруари 2022 17 40

Изсмя ѝ се, че тя се грижи за семейството

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кание Уест обвини бившата си Ким Кардашян, че е отвлякла дъщеря им. Двойката е в процес на развод, който по думите на риалити звездата не протича никак гладко. След като тя написа в мрежата, че атаките на певеца спрямо нея влошават семейното щастие и че тя е основният човек, който издържа децата им, Уест я атакува още по-остро в социалната мрежа.

„Какво имаш предвид под това, че си основният източник на доходи? Америка те видя как отвличаш дъщеря ми на рождения ѝ ден, като не написа адреса, на който празнува“, бяха думите на Кание.

„Постави охрана да ме наблюдава в къщата, докато си играя със сина ми и след това ме обвини в кражба и накара да ме подложат на тест за наркотици след парти в Чикаго, на което твърдеше, че съм се друсал“, добави още звездата.

Певецът завърши своята изповед онлайн като призова маркетинг директора на марката на Ким KKW Beauty Трейси Ромулус да спре да настройва майката на децата му срещу него и да я „манипулира по този начин“.

Съобщението на Уест се появи в Instagram часове, след като Ким написа открито съобщение, в което защитава видео на 8-годишната им дъщеря Норт Уест в TikTok, което провокира гнева на таткото, защото в него се разкривали „кирливите ризи“ на семейството им.

„Постоянната нужда на Кание да ме атакува в интервюта и социалните медии е много по-жегваща от TikTok видеото, което Норт направи. Като родител, който е основният човек, който се грижи и изхранва децата ни, правя най-доброто, за да защитя дъщеря ни, като ѝ позволявам да изразява креативността си, защото това ѝ носи щастие в среда, в която тя може да бъде контролирана от възрастните.

Разводът е достатъчно труден за децата и манията на Кание да контролира и манипулира ситуацията по негативен начин публично, само носи допълнителна болка и огорчение на всички ни“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари