IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сантра с погача за дъщеря си

12 април 2022 17 40

Бебето бе орисано от известни приятелки на певицата

IStockphoto

IStockphoto

Сантра с първи празник за своята дъщеричка. След като бебето стана на 40 дни, певицата направи погача за нейно здраве.

„Вече 40 дни откакто съм майка… най-близките ми приятелки, с които не се бяхме виждали от много месеци казаха „боже, не мога да повярвам, че те виждам с бебе“ Наистина е странно усещането, но е прекрасно, животът не само, че не спира, а започва в нови краски и нюанси“. Това написа изпълнителката, която кръсти детето си Елиза.

По случай повода, щастливата майка е поръчала специална декорация. И на фона на нея тя се е снимала със своите най-близки жени.

„На този ден по традиция направихме и погачата на Елиза, споделена с прекрасните ѝ орисници! Благодаря, че имам такива добри приятели, с които да споделя този съкровен момент!“, отбелязва певицата.

Сред известните дами, орисали нейното детенце, са Мария Илиева, Лора Караджова, Александра Богданска.

Откакто роди първото си дете, Сантра е споделяла негова снимка само след изписването от болницата. Сегашната поява на бебето е втора в Instagram. Но засега неговата майка предпочита да прикрива лицето му с емотиконка на цветенце.

Дъщеричката на Сантра проплака точно в началото на март и бе един по-различен подарък за нея по случай Международния ден на жената. Тогава тя сподели, че е благодарна – за трудностите, емоциите и радостта, които е изпитала през последните месеци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари