IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Сантра роди навръх 1 март

2 март 2022 14 40

Певицата сподели вълнуващо видео

IStockphoto

IStockphoto

Сантра роди навръх първи март. Известната певица съобщи радостната новина в Instagram и уточни, че си има момиченце.

Без да коментира каквото и да е, изпълнителката сподели вълнуващо видео. В него тя стои пред огледалото, а половинката ѝ гали нейния корем.

В дъното на клипа има емотиконка на мама и татко с момиченце, което показа на последователите на Сантра, че тя е родила дъщеричка.

Поли Генова, Александра Петканова, Мика Стоичкова, Александра Жекова, са част от известните личности, които поздравиха певицата за нейната наследничка.

Сантра не уточнява как точно е кръстила бебето, но се надяваме скоро да ни зарадва с повече информация за него.

Певицата дълго време криеше своята бременност, но по Коледа реши да потвърди, че очаква първото си дете. След като се появи в телевизионен ефир, тя засне специална фотосесия с бащата на бебето – Кристиян Дончев.

„Той не иска да е център на внимание. Появи се изненадващо в живота ми. Беше гръмко, с енергия, обаяние, дойде и ме завладя. Аз съм доста труден човек за завладяване. Хареса ми, че е един от малкото хора, който успя да ме усмири. Представи си, аз бях един необязден кон, който не се подчинява лесно. Той е темпераментен, сериозен мъж, отговорен и различен“, сподели пред Нова тв тя.

По-рано друга певица – Йоанна Драгнева, роди. Тя също си има момиченце, което е второ за нея и половинката ѝ Мирослав Димитров.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Юлия Благоева ( преди 2 месеца )
И Ваня Гъркова роди, гледах във фейсбука и. Да ви е живо и здраво и да ви радва! Въпреки, че едва ли някой от този сайт я ценеше, нейните текстове и позитивизъм предаваха на скучните ми дни в доста сиви нюанси цветове на дъгата. Уважаема госпожо, продължавайте да се развивате! Вървете напред до висините.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар