IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър роди второто си дете

7 февруари 2022 14 40

Вижте какъв е полът на бебето

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейството на Кайли Дженър и Травис Скот се увеличи с още един член!

24-годишната риалити звезда и 30-годишният рапър са станали родители за втори път на втори февруари. Щастливата новина беше обявена четири дни по-късно със снимка в социалните мрежи. Кайли публикува черно-бял кадър, на който се вижда ръката на бебето. Засега лицето на детето не се показва, но се знае, че този път Кайли е родила момче. Името също не се разкрива.

Публикацията веднага беше залята с поздравителни пожелания от феновете, приятелите и семейството на Дженър. „Животът с две деца❤️????“, написа Кортни Кардашян, а Крис Дженър допълни „Ангелче“. Травис Скот остави само няколко емотиконки на сърца, като една от тях беше в син цвят, потвърждавайки новината, че бебето е момченце.

През септември миналата година Кайли обяви, че очаква второто си дете, публикувайки видео в социалните мрежи. В края му се вижда как 4-годишната ѝ дъщеря Сторми, която отново е от връзката ѝ с Травис, целува наедрялото ѝ коремче. „Кайли отдавна иска да има още едно дете. Тя обича да е майка. Много се радва, че с Травис отново очакват бебе“, каза тогава източник пред списание People.

Няколко месеца по-късно близък до двойката заяви, че Кайли и Травис се опитват да държат новините около бебето далеч от публичното пространство и да се насладят на мига. Именно затова не споделиха пола на детето предварително, нито кога се очаква да се роди то. На въпрос дали Сторми ревнува от бъдещото си братче или сестриче, източникът сподели, че тя постоянно пита майка си за бебето и изглежда много развълнувана от неговата поява.

През януари тази година Дженър показа на феновете си част от бебешкото парти, което беше изпълнено със статуи на жирафи, специална храна и забавни игри. Козметичната милиардерка беше избрала бяла рокля с дълъг ръкав, която описваше тялото ѝ по прекрасен начин и насочваше вниманието към наедрялото ѝ коремче.

На входа гостите бяха посрещнати от големи дървени статуи на жирафи, около които бяха поставени красиви цветя. Вътре присъстващите бяха пренесени в романтична джунгла с десетки дървета, украсени с рози. Стотици свещи бяха поставени в зеленината. Кръглите дървени маси, включващи семпла зеленина и бели рози, допълваха още повече градинската атмосфера. Името на всеки от гостите беше изписано върху дървени блокчета във формата на жирафи.

Преди настъпването на 2022 година Кайли сподели своя черно-бяла снимка, на която е поставила ръцете си върху корема. В описанието тя си спомни за щастливите и трудните моменти на отиващата си 2021-а. „Никога няма да забравя тази година и значителните промени, които се случиха в живота ми. Моля се новата година да е изпълнена с много любов за всеки от вас и се надявам да сте здрави и в безопасност в тези времена“, написа звездата.

Дали скоро Кайли и Травис ще решат да споделят името на сина си, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари