IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър с диамантен пръстен: Сгодена ли е?

4 ноември 2021 17 40

Дали тя и Травис Скот ще се оженят

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Винаги когато Кайли Дженър покаже някой нов пръстен, хората започват да говорят за годеж.

Точно това се случи и на втори ноември, когато риалити звездата показа чифт еднакви пръстени, които Травис Скот е подарил на нея и на дъщеря им Сторми. В социалните мрежи Кайли публикува снимка, на която държи ръката на 3-годишното момиченце, а върху пръстите им се намира диамантено бижу с интересна форма.

Това обаче не беше единственото, което хвана окото на феновете. Въпреки че беше почти изцяло закрит, един златен пръстен върху безимения пръст не остана незабелязан. Фактът, че беше поставен на безимения пръст също породи слухове за годеж, като те бяха подсилени от спомените на някои фенове, че през лятото Травис нарече приятелката си „съпруга“.

За съжаление на всички поддръжници на двойката, слуховете не са истина. Според източник, това са просто спекулации, а Травис и Кайли не са сгодени. Въпреки това бижуто, което риалити звездата е получила от приятеля си, наистина има специално значение.

Според Джени Лукър, чифтът пръстени се дава на сантиментални родители, защото символизира съюза между двама души. Диамантеният стилист Даниел Чин добави, че дизайнът на бижуто представлява всякакъв вид любов или неразрушима връзка, като тази в семейството, особено между майка и дъщеря.

Експертите оценяват пръстена на Кайли за около 300 хиляди долара, като смятат, че тежи 10 или 12 карата. Бижуто на Сторми е малко по-леко – около два до пет карата, а цената му се определя на 40 хиляди.

В момента Травис и Кайли очакват второто си дете, което още повече ги сближи. Двамата бяха разделени за определено време, но постепенно закрепиха връзката си и сега са по-щастливи от всякога. Наскоро влюбените отбелязаха Хелоуин заедно с дъщеря си. Кайли избра изцяло черен костюм, Сторми беше русалка, а Травис се превъплъти в злодея Майкъл Майърс от филма „Хелоуин“. „В изцяло майчински период този Хелоуин. Надявам се всички да сте имали спокойна нощ“, написа Кайли под снимката.

Пред Vogue риалити звездата заяви, че Сторми няма търпение да стане кака. Все пак Дженър не разкри какъв е полът на бебето и кога се очаква то да се появи на бял свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари