IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси мамче: Кайли Дженър с безупречен стил за бременни

18 септември 2021 18 00

Риалити звездата показа наедрялото си коремче

Снимка: Getty Images

Спокойно можем да кажем, че втората бременност на Кайли Дженър ще е една от водещите теми през следващите месеци.

Риалити звездата беше в Ню Йорк за Седмицата на модата, където за първи път показа наедрялото си коремче. Тя беше заснета да напуска ресторант в Сохо, след което сподели и няколко снимки в социалните мрежи. Кайли беше облечена с къса бяла рокля, която описваше по чудесен начин тялото ѝ, като феновете веднага забелязаха леко издутия ѝ корем. Визията на звездата беше допълнена от бяло дълго яке, бели токчета и сребърни слънчеви очила.

На следващия ден Дженър се появи на червения килим за събитието на Revolve Gallery по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Тя беше облечена с цветна тениска, която беше завързала така, че да покаже наедрялото си коремче, дънки с ниска талия и дълго оранжево кожено палто. Това е първата изява на Кайли след обявяването на втората ѝ бременност.

Новината, че звездата ще става майка за втори път беше съобщена в социалните мрежи чрез споделянето на видеоклип. В него Кайли показва положителния тест за бременност, както и момента, в който майка ѝ – Крис Дженър – разбира, че отново ще става баба. Това се случва, след като 3-годишната дъщеря на Кайли – Сторми Уебстър – дава на баба си плик, в който са поставени снимки от ултразвука на бъдещата майка.

Оказва се, че Сторми вече няма търпение да стане кака. Според източник, тя много добре разбира, че бебето съвсем скоро ще се появи и е много развълнувана. „Постоянно целува или пипа корема на Кайли и задава различни въпроси за бебето“, допълва близък до семейството. Той казва, че Кайли винаги е искала да има много деца и заедно с Травис Скот са решили, че е време да увеличат наследниците си.

„Кайли е много щастлива, че отново е бременна, защото иска децата ѝ да нямат голяма разлика“, продължава източникът. Той казва, че бременността е сближила още повече Дженър и Травис Скот, които бяха разделени за кратко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари