IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър и Травис Скот очакват бебе №2

23 август 2021 18 00

Засега не се знае пола на бъдещия им наследник

Снимка: Getty Images

Сторми Уебстър съвсем скоро ще стане кака!

Точно така, Кайли Дженър и Травис Скот очакват второто си дете. Поне това твърдят множество източници, близки до тях. Двойката, която в продължение на две години се разделя и събира, скоро отново ще стнат родители, след като посрещнаха дъщеря си Сторми през февруари 2018 година. 

През май 2019 година източник сподели, че Кайли постоянно говори за второ бебе и иска да увеличи семейството си. Въпреки разногласията им, звездата е искала именно Травис Скот да бъде баща на бъдещите й наследници. "Тя наистина вярва, че е родена, за да бъде майка", допълва източникът. Малко по-късно същата година обаче Кайли и Травис официално се разделят и уверяват последователите си, че остават приятели и ще се грижат по най-добрия начин за Сторми. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Въпреки че поеха по различни пътища, само след няколко месеца Кайли и Травис създадоха слухове, че отново са се събрали. През юни тази година рапърът изрази любовта си към реалити звездата по време на благотворителното събитие Parsons Benefit, което събира средства за създаването на училищни стипендии. Травис беше награден за това, че заедно с Parsons е успял да създаде паралелки за модно образование и да помогне за развитието на надарени ученици в Хюстън. "Сторми, обичам те и моята съпруга, теб също те обичам", каза той от трибуната. На червения килим Скот беше придружен от дъщеря си и Кайли, което беше доказателство, че всичко в семейството вече е наред. 

След събитието източник потвърди, че нещата между Травис и Кайли отново са потръгнали. "Те са много щастливи и се държат като двойка. Държат се за ръце и показват близост. Не се притесняват да покажат любовта си. Подкрепят се взаимно и постоянно са в живот на другия", казва близък до двойката. Друг пък допълва, че през последната година Травис и Кайли не са имали друга връзка и винаги са искали да продължат отношенията си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Колкото до Сторми Уебстър, тя няма търпение да стане кака. "Тя е напълно наясно, че майка й очаква бебе и е много развълнувана. Постоянно пипа корема на Кайли и задава различни въпроси", казва изтоник пред E!News. 

Засега не е ясно какъв е полът на бебето или кога точно ще се появи то. Кайли Дженър и Травис Скот също не са потвърдили официално новината, че ще стават отново родители. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари