IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022: Кайли Дженър показа първия модел от новата си колекция

18 август 2021 16 30

Това лято е към своя край, но нищо не ни пречи да мислим за следващото

Снимка: Getty Images

Август бързо върви към привършване, което означава, че скоро ще трябва да приберем банските костюми, късите ръкави и сандалите. На преден план ще излязат малко по-плътните дрехи, дъждобраните и затворените обувки, а съвсем скоро ще ни се наложи и да мислим какво палто ще носим през зимата. Носталгията по лятото вече сериозно ни налегна, но Кайли Дженър реши да подобри настроението ни, предлагайки ни бански за следващата година. 

Реалити звездата отдавна си беше намислила да разшири бизнес империята си, създавайки лятна линия, която обаче все още не е стъпила на пазара. За нетърпеливите фенове обаче Дженър има малък подарък, който ще ги зарадва точно в края на лятото. Само няколко дни след навършването на 24 години, Кайли публикува секси снимки и видеа, показвайки част от колекцията си бански, която се очаква да бъде достъпна следващата година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kyliejenner.swim

В историите си в Instagram звездата позира пред огромно огледало, носейки секси тоалет, който лесно може да ви обърка. Дали е от една, или от две части? Къде точно е началото и края? Завързва ли се, или се закопчава? Това, което се вижда и с просто око е, че банският е в два цвята, създавайки ефекта омре. Кайли е избрала розово и жълто, които си пасват идеално и се преливат един в друг. Моделът е чудесен за всеки, който иска да покаже малко повече тяло на плажа и да се похвали с успехите, които е постигнал във фитнеса. 

"Работя върху KylieSwim и нямам търпение да споделя с вас резултата", написа Дженър върху снимката. Марката бански вече има профил в социалните мрежи, но няма снимки. Въпреки това последователите й се множат с всеки изминал ден, като до момента са над 100 хиляди. Засега не е ясно точно колко ще струва всеки един от моделите на Кайли и кога ще бъдат пуснати на пазара, но се очаква това да се случи през 2022 година. 

Междувременно Дженър продължава да разработва и още едно ново бизнес начинание, а именно бебешка козметика, която ще носи името Kyliebaby. Продуктите ще бъдат изцяло вдъхновени от дъщеря й Сторми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари