IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За 24-ия си рожден ден Кайли Дженър посипа тялото си с 24-каратово злато

7 август 2021 15 00

Реалити звездата позира гола в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Кайли Дженър напомни на последователите си, че само след седмица ще навърши 24 години. И, за да започне обратното броене, тя и козметичната й компания Kylie Cosmetics решиха да посегнат към 24-каратовото злато. Или по-скоро боя за тяло в златен оттенък. 

В последната си публикация в Instagram Дженър, която празнува на 10 август, сподели снимка, показвайки себе си в почти незабележими златни бикини, прекрасна прическа и опушен грим, допълнен от златни обеци. Това, което обаче направи най-голямо впечатление, беше златната боя по горната част на тялото на Кайли. От врата до линията на бикините звездата беше оцветена в злато, позирайки гола и леко закривайки гърдите си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Освен че напомни за предстоящия си рожден ден, Дженър заяви, че новата й колекция гримове ще пусната на 10 август. Тя ще бъде изцяло в златни оттенъци и сме почти сигурни, че отново ще се разпродаде за минути. "ААА! Рождения ми ден е след 8 дни! И разбира се, трябваше да отпразнувам с още една специална колекция! 24-каратово злато за 24-ия ми рожден ден ще бъде пусната на 10 август. Нямам търпение да ви покажа част от продуктите в следващите дни! Очаквайте продължение!", написа Кайли под публикацията. 

Миналият месец тя носеше подобни златни бикини, които бяха допълнени от топ в същия цвят. Тоалетът беше част от колекцията Good American на Клои Кардашян. През 2019 година пък Дженър отново пусна нова козметика за рождения си ден, която включваше сенки за очи и пудри. Миналата година пък специалното издание беше съставено от гланцове, вдъхновени от леопардовия принт, палитра сенки за очи, плътни моливи и, разбира се, гланцове за устни. 

Явно Кайли Дженър не обича да празнува рождените си дни сама и затова се опитва да зарадва своите фенове с нови продукти. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари