IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Потвърдено: Кайли Дженър и Травис Скот отново ще стават родители

8 септември 2021 17 50

Двамата имат и 3-годишна дъщеря – Сторми Уебстър

Снимка: Getty Images

Кайли Дженър и Травис Скот ще увеличат семейството си с още един член!

24-годишната риалити звезда потвърди в социалните мрежи, че очаква второто си дете с рапъра. Тя публикува видео, на което държи положителен тест за бременност, след което виждаме как Травис прегръща корема ѝ. След това гордите родители се качват в колата заедно с 3-годишната си дъщеря Сторми, за да отидат на преглед при гинеколог. Кайли и Травис са изключително щастливи, когато лекарят им казва, че остават само няколко дни преди да чуят сърцебиенето на бебето.

90-секундният клип показва още как Кайли, с помощта на Сторми, казва на майка си Крис Дженър, че отново ще става баба. 3-годишното момиченце дава плик на Крис, в който се намират няколко снимки от ултразвука. „Чакай малко... бременна ли си? Сторми, ще имаме бебе! Това е един от най-хубавите дни в живота ми!“, казва Дженър.

Малко по-късно Кайли празнува 24-ия си рожден ден със семейство и приятели и най-накрая чува сърцебиенето на бебето. Клипът завършва с мил кадър, на който Сторми целува наедряващото коремче на майка си. Дженър не прекали с описанието, като под публикацията остави само емотиконка на сърце и бременна жена. Тя също така отбеляза и Травис Скот.

Сестрите ѝ също споделиха своето вълнение от новината, че съвсем скоро ще има нов член на клана Кардашян-Дженър. „Плача в момента. Това е прекрасно, моя благословена сестричке“, написа Кортни Кардашян, а Ким добави, че също плаче от радост. „Не мога да сдържа емоциите си“, сподели Кендъл Дженър.

Преди месец източници съобщиха, че Кайли и Травис очакват второто си дете, но двамата не потвърдиха новината. Двойката се събра отново, след като се беше разделила през октомври 2019 година. „Кайли е бременна от няколко месеца. Има сладко коремче. Много е развълнувана“, заяви преди 30 дни източник, добавяйки че риалити звездата прекарва повече време със семейството си и не иска да се показва на публични събития.

„Тя отдавна е искала да дари Сторми с брат или сестра. Обожава да бъде майка. Радва се, че заедно с Травис очакват второ дете. Засега се наслаждава на бременността си далеч от медиите. Прекарва времето си само с отбрани приятели и семейството си“, казва още източникът.

Кайли, която роди Сторми през 2018 година, доста често е говорила, че се надява да има повече деца. През април миналата година тя каза на приятелката си Стейси Караникалаоу, че би искала да роди седем деца. Няколко месеца по-късно пред Джеймс Чарлз заяви, че всеки ден мисли за още едно бебе.

Засега Кайли и Травис не споделят какъв е полът на бебето или кога трябва да се появи то.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари