IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър крие новото име на сина си

15 април 2022 11 00

Риалити звездата още не е готова да го съобщи

БГНЕС

БГНЕС

Избрала ли е Кайли Дженър ново име на сина си? Това се чудят фенове на риалити звездата, след като тя го смени изненадващо след раждането. Според някои, момченцето вече е с друго име, но тя го крие.

В своята история в Instagram, милиардерката сподели снимки от партито на своята племенница. Тру Томпсън имаше рожден ден, на който са били поръчани индивидуални кошници за деца. На една от тях пише „Baby Webster“, което предизвика спекулации за новия избор на Кайли.

Истинската фамилия на таткото на бебето – Травис Скот, е именно Уебстър. И според по-прозорливи последователи на Дженър, тя е кръстила сина на него.

От друга страна, някои смятат, че кошницата за момченцето умишлено е надписана така, за да не се знае неговото ново име.

Бебето на Кайли Дженър бе с едно име само 49 дни

Вторият наследник на Кайли Дженър се роди на втори февруари 2022 г. По-късно неговите родители обявиха, че не им харесва името Уолф, което са му дали и ще го сменят.

„За ваша информация, синът ни повече няма да се казва Уолф. Просто наистина не усещаме, че това е подходящото име за него“, сподели риалити звездата.

24-годишната доведена сестра на Ким Кардашян намекна, че не иска да вижда повече дискусии защо бебето се казва Уолф. А в тях се включи и синът на покойния музикант Еди ван Хален, който се казва по същия начин.

„На нашия син“ се казва видеото, в което Дженър събра най-хубавите си моменти по време на бременността и от родилния дом. Там виждаме реакцията на нейната майка, когато разбира, че ще има още едно внуче. И тази на таткото – малко след проплакването на бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари