IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям и Кейт Мидълтън не дават на децата си да ползват социални мрежи

18 април 2022 09 00

Те искат наследниците им да растат учтиви и честни

Снимка: БГНЕС

Херцозите на Кеймбридж са една от най-стилните и уверени двойки във Великобритания. Те често споделят как отглеждат трите си деца. Така става ясно, че принц Уилям и Кейт Мидълтън се смятат за доста строги и практични родители. Те следват строг списък с правила, докато отглеждат принцеса Шарлот и принцовете Джордж и Луи. И така, херцогът и херцогинята на Кеймбридж забраняват на бъдещите наследници да използват социални мрежи.

Според Daily Express, кралската двойка иска децата им да растат учтиви и благородни. „Кейт и Уилям няма да им позволят да имат акаунти в социалните мрежи, дори тайни. Те са 100 процента против това. Те ги държат далеч от интернет, каза вътрешен човек.

Изданието съобщава, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж се опитват да обяснят на наследниците си привилегированото им положение. Тъй като принц Джордж и принцеса Шарлот учат в обикновено училище, родителите им не искат те да бъдат арогантни и да се смятат за по-добри от другите.

Освен това принц Уилям и Кейт Мидълтън учат децата си да благодарят и да уважават другите хора, не им позволяват да гледат телевизия и да вдигат шум преди лягане, а също така се опитват да ги забавляват с приятни хобита като музика, викторини, рисуване и изучаване на езици. Освен това Джордж, Шарлот и Луи се насърчават да обсъждат въпросите, които ги вълнуват, по конструктивен начин.

Така, един от най-сигурните начини да научат на нещо важно децата, е личният пример. И принц Уилям реши да сподели своето отношение към природата и заобикалящия ни свят като стана гост на новата подкаст поредица Audible Original Climate of Change с Кейт Бланшет и Дани Кенеди. Показателно е, че звукозаписното студио, където се проведе срещата за важността на грижата за околната среда, се захранва от слънчеви панели.

Уилям каза, че връзката му с естествения свят „започна доста рано чрез документалните филми на Дейвид Атънбъро“, дядо му принц Филип и баща му принц Чарлз, които го запознават с природата от ранна възраст.

„Мисля, че дядо ми и баща ми имаха дълбока страст и интерес към тази област през годините, което предизвика моя интерес и любопитство. Затова, когато растях, прекарвах много време в градината, изследвайки заобикалящата природа. Прекарвах часове в катерене по дървета, копаех ровове, криех се в бърлоги. Обичах да се чувствам като част от дивата природа“, споделя принцът, цитиран от OK Magazine.

Бланшет попита Уилям за създадената от него награда Earthshot, която има за цел да насърчи ефективни подходи за справяне с най-належащите екологични проблеми в света, и попита дали той вижда изход от глобалната криза на замърсяването на околната среда.

„Наум ми идва фразата на дипломата от Коста Рика Кристиана Фигерес – „упорит оптимист“. Така се чувствам в момента. Тази фраза ми дава голяма надежда“, каза принц Уилям.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари