IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никълъс Кейдж не се снимал в „Матрицата“ заради семейството

21 април 2022 09 00

За него то е на първо място

БГНЕС

БГНЕС

Никълъс Кейдж призна, че е отхвърлил роли във „Властелинът на пръстените“ и „Матрицата“ заради семейството си. Причината е, че искал да прекарва повече време с любимите си хора. Това стана ясно от негово интервю за списание People.

„Първо и най-важно... в действителност няма версия на Ник Кейдж, която да не иска да прекарва време с децата си. Няма версия на Ник Кейдж, която да не поставя семейството на първо място и над кариерата“, каза той.

По думите му, той не се съгласил да се снима в известните продукции, защото не можел да си позволи да отиде в Нова Зеландия или Австралия за три години. И предпочел да си стои вкъщи със своя син Уестън.

„Така че има огромно несъответствие между този Ник Кейдж в Massive Talent и Ник Кейдж, който седи пред вас в момента“, добавя той.

В новата си комедия The Unbearable Weight of Massive Talent, носителят на „Оскар“ играе измислена версия на себе си. Там той се опитва да си върне кариерата и постоянно търси нови роли. В резултат на това той пренебрегва детето си и не е най-добрият баща за своята 16-годишна дъщеря.

58-годишният Кейдж изтъква, че в реалния живот той винаги поставя работата си на второ място, защото семейството винаги е на първо и това никога няма да се промени.

Макар филмът, в който участва, да се подиграва с него и работата му, той се съгласява да се снима за него. „Нещото, което ни изненада най-много, е че той има репутация на такъв луд, див човек. Тогава той дойде и беше толкова невероятно подготвен и беше мислил толкова много за героя“, казва режисьорът Том Гормикан.

Кейдж обяснява, че способността да се подиграва със себе си е черта, която има от години. „Винаги си казвам: „Никога не съм имал кариера, само работа“, признава той.

Никълъс Кейдж има двама сина

Никълъс Кейдж

Getty

Кейдж Уестън – най-големият наследник на холивудската звезда, вече е на 31. Актьорът има и още един син – Кал-Ел, на 16.

Тази година Кейдж ще си припомни отново какво е да сменя пелени, защото той и новата му съпруга – Рико Шибата, чакат бебе.

„За 43-те години откакто съм актьор това определено е най-страшното нещо, което съм правил“, казва Никълъс.

Актьорът сподели, че той и петата му съпруга вече имат име за детето, което е напът. Въпреки това, двамата крият кога точно трябва да се роди бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари