IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцовете Уилям и Хари наследили сложния характер на майка си принцеса Даяна

28 април 2022 10 50

Принц Чарлз трудно се справял със смяната на настроенията на покойната си съпруга

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и принц Хари са наследили специфичния си нрав и склонността към смяна на настроението от майка си принцеса Даяна. Това твърди кралският журналист Робърт Джобсън.

Принц Чарлз често е изразявал недоволството си от нейното поведение още по време на годините на брачния им живот. Сега той трябва да се бори отчаяно със същите черти, които не е харесвал в бившата си съпруга и в наследниците си.

Джобсън казва, че самият принц на Уелс признава своето безсилие. Той се опитва да предскаже „непредвидимото настроение“ на синовете си, но нищо не се получава. Това се потвърждава от многобройни служители на Бъкингамския дворец, които работят с Чарлз от няколко години. „И двамата (принц Уилям и принц Хари) имат доста силни промени в настроението, точно като майка им“, каза вътрешен човек от кралския персонал.

Известно е, че принц Чарлз е посещавал терапевт през 14-те години от бурния си брак с принцеса Даяна. Лейди Ди беше избухлива и независима, често страдаше от внезапни изблици на ярост и продължителни депресивни състояния, придружени от хранително разстройство.

„Изглеждаше, че тя може да получи облекчение от вътрешните си сътресения и болка само като изхвърли гнева си върху другите“, пише кралският биограф Хауърд Ходжсън в книгата си за Чарлз от 2007 г. „Човекът, който ще бъде крал.“

Снимка

Джобсън разкри също, че отношенията на Уилям с баща му често са били обтегнати през годините. Що се отнася до принц Хари, който живее със семейството си в САЩ, принц Чарлз все още не може да общува с него.

Напрежението между двамата продължава и с очакването на мемоарите на принц Хари, където се предполага, че кралският живот ще бъде изложен на показ или поне нелицеприятни детайли от него. Чарлз се притеснява особено за реномето на своята настояща съпруга – Камила, с която Хари не е в особено добри отношения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари