IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на приказката: Мадона скъса с гаджето си Ахламалик Уилямс

27 април 2022 14 40

Двамата бяха заедно почти четири години

Getty Images

Getty Images

Мадона се е разделила с младото си гадже – Ахламалик Уилямс, след като двамата бяха заедно почти четири години, пише вестник Daily Mail. Според източник, близък до 63-годишната поп икона, причината за раздялата им е била, че романсът им вече бил труден за поддържане. 28-годишният Уилямс беше танцьор в екипа на звездата, като двамата започнаха връзката си през 2018 г., въпреки че се познаваха още от 2015-а, когато той започна работа при нея в турнето ѝ Rebel Heart.
Според източника Ахламалик вече не живее в дома на Мадона. Самата звезда намекна за раздялата с младока със загадъчен цитат за „кармата“ във вторник във своя Instagram акаунт.

63-годишната кралица на попа написа в профила си в социалната медия следното: „Карма казва: когато някой в живота ти не е подходящ за теб... Бог непрекъснато ще го използва, за да те наранява, докато не станеш достатъчно силен, за да го пуснеш.“

Според източника не 35-годишната разлика между Мадона и танцьора е станала причина за проблемите им, а по-скоро животът в изолация по време на пандемията не се е отразил добре на отношенията им.

„От известно време нещата между Мадона и Ахламалик не вървяха и засега те решиха да се разделят. В момента тя се е отдала на активен социален живот и постоянно се вижда с приятелите и семейството си след раздялата“, твърди източник пред вестник The Sun.

„Освен това нейният работен график е пълен – работи по предстоящия си биографичен филм, прави нова музика и се грижи за семейството си“, добавя източникът.

Звездата обяви публично романса си с Уилямс през 2019 г., но тогава бащата на танцьора – Дру Уилямс разкри пред TMZ, че синът му се среща със звездата повече от година. „Любовта няма възраст“, каза тогава баща му, който е с две години по-млад от поп иконата. „Синът ми живее la vida loca и аз просто се радвам за него“, допълни той.

Източникът на The Sun добави за раздялата им още: „Те все още са в добри отношения и между тях няма лоши чувства, но се намират на различни етапи от живота си.“

Преди Уилямс Мадона излизаше с друг млад танцьор, а именно Брахим Зайбат (през 2013-а), след което имаше връзка с личния си треньор Тимор Стефенс през 2014 г.

В миналото звездата е била омъжена два пъти – за холивудската звезда Шон Пен и за британския режисьор Гай Ричи, от когото е синът ѝ Роко. Тя има и една биологична дъщеря – Лурдес Леон, която е плод на любовта ѝ с друг неин личен треньор от миналото, а именно кубинецът Карлос Леон. Освен това звездата има още четири осиновени деца от африканската държава Малави.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари