IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новите снимки на Мадона вбесиха феновете ѝ

25 февруари 2022 11 00

Певицата е прекалила с филтрите, заради което не ѝ спестиха критики

БГНЕС

БГНЕС

Феновете на Мадона очакват с нетърпение новата ѝ музика, но вместо това, се разочароват все повече от нея. Наскоро певицата прекали с филтрите, които използва за своите снимки. И така си навлече гнева на своите последователи в социалните мрежи.

„Опитвайки се да направя филм... Наистина е трудно!“, написа певицата.

Поп иконата сподели галерия от снимки, направени на мястото, на което най-вероятно с екипа ѝ се опитват да заснемат видео за нейните профили.

Мадона е облечена с тънка памучна блуза, върху която носи обемен шушляков елек. Освен розовите ѝ обувки с дупки, под които се виждат шарени чорапи, тя привлече вниманието със странното си лице, чиито скули са доста различни от начина, по който изглеждат на живо.

Заради това, че звездата сякаш няма врат на някои кадри и същевременно е с твърде широка брадичка, много хора коментираха, че тя се е обезобразила и не ѝ приляга на годините.

„Ти си икона… нямаш нужда от прекомерно ретуширане на Photoshop…“, „Тя изглежда на 16!“, коментират едни. Други пък я сравняват със сестрите Кардашян, известни с това, че задължително си разкрасяват всяка своя снимка, за да изглеждат перфектно в интернет.

Все пак, освен с чашата с бяло вино и ароматна цигара, звездата ни дава пример и със стайлинга си, който е чудесен за по-топлите пролетни дни. Така например тогава плетената шапка тип идиотка ще бъде доста актуална, наред с карго панталоните с цветни декорации, както и златни бижута с мъниста.

Преди броени дни Мадона отбеляза Деня на сина, показвайки порасналото си момче Дейвид. В публикацията ѝ той е с грим и нестандартни аксесоари – рога на главата, чокър и мрежести ръкавици. А от описанието на известната му майка разбираме, че тя е присъствала на негова репетиция за известно артпредставление.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

:)))))) ( преди 2 години )
Певицата е прекалила..... Певица?? Хаха, не ставайте смешни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар