IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая за любовта и подкрепата от страна на Том Холанд

27 април 2022 17 40

Двамата актьори вече не крият връзката си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Те са една от любимите млади холивудски двойки. Запознават се по време на снимките на „Спайдър-мен: Завръщане у дома“, като първоначално развиват много силно приятелство. Колкото и феновете да искат да ги видят заедно, те започват отделни връзки, които обаче завършват неуспешно. През лятото на миналата година Том Холанд и Зендая най-накрая признаха любовта си и осъществиха мечтата на своите почитатели, превръщайки се в най-интересната млада двойка в Холивуд.

Двамата рядко говорят за взаимоотношенията си, като Холанд дори описа първата им снимка, заснета от папараци, като „ограбване и нарушаване на личното пространство“. Тогава актьорите бяха снимани да се целуват в кола, което беше и потвърждение за връзката им. Все пак Том и Зендая дълго време отказаха да се появяват заедно на червения килим, правейки го за първи път на премиерата на „Спайдър-мен: Няма път към дома“.

Сега актрисата говори малко повече за романтичните си отношения, споделяйки колко са ценни любовта и подкрепата, които получава от Том. „Мисля, че е прекрасно да имаш тези неща около себе си, защото се нуждаеш от тях. Актьорството не е лесна работа, така че ти трябва точно това, за да се отпуснеш и да се разграничиш от реалния свят“, казва Зендая. Допълва, че Холанд много ѝ помага да се откъсне от тежката роля, която играе в сериала „Еуфория“ и навлезе в един по-спокоен „балон“.

Зендая играе Ру – гимназистка, която се опитва да стои далеч от наркотиците, след като излиза от рехабилитационна клиника. Актрисата получи първата си награда „Еми“ за ролята, като критиците очакват съвсем скоро тя да се сдобие с още една. В момента по HBO се излъчва вторият сезон на „Еуфория“, а феновете може да почакат доста дълго време, преди да видят следващите епизоди. Според актьорския състав, най-вероятно трети сезон ще бъде пуснат през 2023 или 2024 година, като някои от тях заговориха дори и за 2025-а.

Относно слуховете за това, че Том Холанд е направил изненадваща поява в „Еуфория“ в един от епизодите, Зендая заяви, че не може да отговори на този въпрос. Феновете забелязаха момче, което много прилича на актьора, да седи на задните редове по време на пиесата на Лекси (Мод Апатоу). Засега никой не е потвърдил тези твърдения, но Холанд на няколко пъти е казвал, че би искал да получи роля в сериала.

„Опитвам се да се включа от дълго време, но все още не се е случило и съм доста разочарован“, каза той през декември пред IMDB. Допълни, че е ходил на снимачната площадка около 30 пъти само през изминалия сезон, но така и не е получил това, което иска.

Въпреки че Холанд може и да не се е сдобил с роля, той все пак е бил огромна подкрепа на Зендая. Самата тя заяви през януари, че присъствието му е било от изключително значение и е имало успокояващ ефект.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари