IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Искаш ли кръвта ми?“: Джони Деп си спомни за тежък инцидент с Амбър Хърд

29 април 2022 09 00

Актьорът споделя за сложните си отношения с бившата

Снимка: БГНЕС

Новите съдебни заседания с участието на бившите съпрузи – Джони Деп и Амбър Хърд – продължават да разкриват нови шокиращи подробности от съвместния им живот. Ден преди това актьорът си припомни емоционална среща през 2016 г., когато актрисата поканила Деп да се разходят след поредната скандална разправа.

Делото тръгна след като звездата от „Карибски пирати“ реши да съди за клевета актрисата от „Аквамен“ за публикация от 2018 година, написана от Хърд за Washington Post. Там тя говори за оцеляването си от домашно насилие, въпреки че не споменава името на Деп. Актьорът заведе дело за 50 милиона долара още през 2019 година. Амбър от своя страна вдигна залога на 100 милиона долара с контрадело.

Двамата вече разкриха доста детайли около интимния си живот, достойни за холивудски сценарий. Този път Джони си припомни за друга драматична среща на бившите влюбени, която се състояла в хотел в Сан Франциско. Тя се е случила след като влюбените вече се разделят и почват да се срещат по съдилищата.

„Бях напълно объркан, че ме извикаха при нея в този момент, тъй като всички новини бръмчаха, че уж съм ѝ причинил всякакви ужасни неща. Бях убеден да отида там и се срещнах с нея с надеждата, че тя ще се откаже от лъжите си, с които светът вече беше достатъчно запознат“, призна Деп.

В съдебната зала беше представен аудиозапис, на който ясно се чува как актьорът заплашва да се нарани с нож, докато бившата му съпруга го моли да спре. „Не знам какво търсеше тя, така че имах нож в джоба си.

Просто го извадих и казах: „Ето, намушкай ме, защото това искаш да направиш. В крайна сметка взе всичко. Искаш ли кръвта ми? Вземи я. Това е единственото нещо, което нямаш. Пий кръвта ми “, каза актьорът по време на срещата, добавяйки, че не е бил на себе си по това време.

Освен това Джони Деп отбеляза, че ако Амбър не се била поддала на провокацията му, той щял да се разкърви, тъй като бил в депресирано емоционално състояние. „Бях доведен до крайност, бях счупен“, разказа бившият съпруг на Хърд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Куку ( преди 2 години )
Ама с Гугъл ли превеждате? Никой ли не знае английски в тази редакция? Това не е български език изобщо!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар