IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софи Търнър: Майчинството ме направи по-добра актриса

7 май 2022 21 00

Тя и съпругът ѝ Джо Джонас очакват второто си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Софи Търнър добива огромна слава с участието си в „Игра на тронове“, където започва още като тийнейджър. Тя буквално израства пред очите на зрителя, променяйки се заедно със своята героиня Санса. След края на сериала, Търнър продължи с успешните проекти, включително два филма от поредицата X-Men.

Всичко това обаче не може да се сравни с друга важна роля в живота на актрисата – тази на майка. 26-годишната Софи е майка на 2-годишната дъщеря Уила, а в момента очаква и второ дете от съпруга си Джо Джонас. Оказва се, че майчинството не само не е попречило на Търнър да успее в Холивуд, но дори я е направило по-добра актриса.

В подкаста UnWrapped, звездата споделя, че раждането на дъщеря ѝ Уила със сигурност е помогнало за подобряването на актьорската ѝ игра. По думите ѝ, това е добавило нови аспекти към избора ѝ на роли, увеличавайки емоциите и чувствата към другите.

„Емпатията със сигурност е по-висока. Чувствата ми към семейството винаги напират“, казва Търнър, която ще се завърне към малкия екран отново в проект на HBO, носещ името „Стълбището“. Премиерата му е на 5 май. Звездата е категорична, че майчинството я е направило много по-добра актриса.

„Като актьор, единственият начин да станеш наистина брилянтен в работата, е да изживееш колкото е възможно повече емоции и да внесеш тези преживявания на снимачната площадка. Така че, това е просто още една малка част от живота, която преживявам и се надявам, че ще помогне за представянето ми по един или друг начин“, казва още Софи.

Търнър и съпругът ѝ Джо Джонас посрещнаха дъщеря си Уила през юли 2020 година. Двойката се ожени на тайна церемония в Лас Вегас година по-рано. Два месеца по-късно те направиха и още една сватба, този път в Париж, където поканиха всичките си близки и приятели.

Софи и Джо нямат търпение за бебе №2

В момента Джо и Софи очакват втория си наследник, като засега не се споменава неговият пол. Първоначално двамата криеха новината, но папараци успяха да ги заловят на разходка из Ню Йорк, където Софи носеше прилепнала зелена рокля, описваща тялото и наедрялото ѝ коремче.

Потвърждение на щастливата новина дойде по време на наградите „Оскар“, когато Софи се появи в червена рокля и гордо държеше корема си. Преди няколко дни бъдещите родители присъстваха и на Met Gala, където видяхме, че Търнър е в напреднала бременност.

„За мен това е животът – отглеждане на следващото поколение. Най-прекрасното нещо в живота е да виждам как дъщеря ми става все по-силна. Щастливи сме, че ще увеличим семейството си. Това е най-голямата благословия“, казва Софи в интервю за ELLE UK.

Това ще е пето дете в рода Джонас, след като Кевин има две момичета от съпругата си Даниел, а Ник и Приянка Джонас се радват на дъщеричка, която се роди чрез помощта на сурогатна майка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари