IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Би получи медал от принц Уилям, но отиде на церемонията без бельо

5 май 2022 17 40

Певицата направи пикантно разкритие относно своето облекло

Getty Images

Getty Images

Мел Би направи много пикантно разкритие, а именно, че не е носила бельо под роклята си, когато е получила медала си за специални заслуги лично от принц Уилям.

Певицата от Spice Girls призна, че не е носила бикини докато е приемала кралското си отличие в Бъкингамския дворец миналата седмица. На специалното събитие 46-годишната британска звезда беше придружена от гордата си майка Андреа. Мелани Браун получи медал за специални заслуги към уязвимите жени, жертви на домашно насилие.

В специалния си ден в лондонската резиденция на кралицата, където Мел Би беше поканена лично от принц Уилям, певицата изглеждаше зашеметяващо в червена рокля, проектирана от колежката ѝ от групата – Виктория Бекъм. Палавата Мел се пошегува, че докато е получавала високата чест, е била „сурово, дяволски гола“ под прилепналия си тоалет.

Говорейки пред вестник The Sun тя каза: „Виктория ме попита: „Ще носиш ли покривала за зърна?“ а аз ѝ казах: „Защо да се притеснявам?“. Певицата разкри още, че принц Уилям лично я е помолил да направи така, че всички дами от групата Spice Girls да се съберат отново.

Тя каза: „Той ме попита: „Ще събереш ли Spice Girls отново?“. Казах му, че вечерям с Виктория същата вечер и той каза: „О, добре, тогава аз ще убедя Дейвид“.

Мел добави, че тя и принц Уилям са разговаряли за работата ѝ, свързана с домашното насилие, като тя го нарече „много специален момент за мен“.

Мелани не можа да сдържи гордата си усмивка, докато получаваше реномираното признание от херцога на Кеймбридж. Тя призна пред изданието, че когато е научила, че ще получи тази чест се е сетила за всички онези жени, които е срещнала през последните няколко години, които са преминали през ужасни ситуации, жени, които са починали и такива, които все още страдат.

Тя каза за своя орден: „Тази награда е за всички тези жени. Отличието е и първият път, когато се замислям, че съм направила нещо смислено в живота си на зряла жена. Не като Spice Girl, а като Мелани Браун – хлапе от работническата класа, от смесена раса, което винаги е гонило целите си, независимо от всичко.“

„Истински модел за подражание“, пък написа дизайнерката Виктория Бекъм, споделяйки искрена почит към близката си приятелка, добавяйки: „Толкова съм горда, че @officialmelb получи това заслужено признание!. За мен беше чест да облека Мел за този специален повод.“

Мелани се сблъска с домашното насилие покрай бившия си съпруг – американския филмов продуцент Стивън Белафонте, с когото се раздели през 2017 г. след десетилетие на труден брак, пълен с побои.

Именно през 2017 г. Мел сложи край на дългия си почти десетилетие разрив с майка си Андреа. Майката и дъщерята се бяха отчуждили от 2008 г. след брака на звездата със Стивън. В интервю от 2008 г. Андреа разкри негативните си чувства към Белафонте, който стана съпруг на Мел през 2007 г. след тайна сватба в Лас Вегас.

Този брак доведе до голяма семейна вражда, като Мел също се скара и със сестра си Даниел и с баща си Мартин, като по това време се говореше, че съпругът ѝ е този, който забранява на роднините на Мел да влизат в контакт с нея и децата. След раждането на най-малката дъщеря на Мел през 2011 г., Андреа разкри в интервю за The Sun, че е научила за бременността и раждането от интернет.

В края на 2014 г., когато Мел беше хоспитализирана в последния уикенд на риалити формата The X Factor, където беше ментор, майка ѝ обвини Белафонте, че упражнява физическо насилие спрямо дъщеря ѝ. Когато новината за развода на Мел Би стана публично достояние, Андреа сподели: „За първи път от почти 10 години мога да си легна спокойно, като знам, че дъщеря ми и децата са в безопасност.“

В молбата си за развод Мелани написа, че е била жертва на „множество физически побои“ от страна на съпруга си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари