IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Виктория е и винаги ще бъде Пош Спайс

29 април 2022 12 30

Дизайнерката показа новата си колекция

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Виктория Бекъм е синоним на шик на и извън модния подиум. И като дизайнер на едноименната си марка, тя знае как да направи впечатление във всеки един момент, носейки сексапилни и стилни дрехи.

Преди няколко дни 48-годишната дизайнерка пусна на пазара новата си модна колекция, която се отличава с оформящи тялото модели. За да отпразнува повода, Бекъм показа комбинация, която хората ще могат да си закупят онлайн или във физическите магазини. Певицата сподели клип в социалните мрежи, на който носи горнище с едно рамо и миди пола. Черният тоалет, който стяга талията, беше допълнен от чифт бежови токчета.

Класическа и изцяло в черно, комбинацията напомни на феновете за времето, когато Виктория превземаше музикалните небосклони заедно с групата Spice Girls. Още през 90-те си личеше, че тя има талант не само в пеенето, но и в модата, избирайки да носи по-смели и различни тоалети от останалия свят. Бекъм не се притесняваше да получава критики за малко по-сексапилните си визии, знаейки че някой ден те ще ѝ донесат още по-голяма слава.

Предположението ѝ се оказа вярно и в момента Виктория е един от най-известните дизайнери в целия свят. Тя често бива избирана от различни звезди, които се доверяват на нейния усет за мода, създавайки им уникални и стилни тоалети. Последната дама, която носи рокля на Бекъм, беше Ева Лонгория по време на сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц.

Сега феновете на дизайнерката ще имат възможност да си закупят новите модели, които идеално пасват по тялото и са чудесни за пролетните и летните вечери. Те са стилни и елегантни, подходящи както за романтична вечер, така и за вечеря с приятели. „VB Body ви дава най-добрия силует! Прегръща ви на най-добрите места, дами“, написа дизайнерката под споделения клип.

Малко по-късно тя сподели още снимки, носейки асиметричния топ и полата. Бекъм разкри, че новата ѝ колекция е подходяща за всеки, като размерите достигат до XXL. Линията включва седем модела и се предлага в класическите земни нюанси – черно, бяло, руж и шоколадовокафяво – като единственият по-ярък цвят е червеното.

Говорейки за новата си колекция, Бекъм заяви, че тя „чества женското тяло и дава възможност на жените да се чувстват като най-добрата версия на себе си“. Дрехите са изградени и от характерната за марката материя „луксозна, компактна тъкана плетка, предназначена да създаде красив вид с мощни контури, които нежно извайват и прилягат на фигурата“.

Моделите се предлагат на пазара онлайн и в избрани магазини, а цените им варират от 100 до 800 долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари