IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как г-жа Бекъм и Ева Лонгория станаха най-добри приятелки?

16 април 2022 13 30

Разберете каква е историята на тази звездна дружба

БГНЕС

БГНЕС

Звездното приятелство между британската певица и дизайнерка Виктория Бекъм и американската актриса Ева Лонгория датира от 15 години. Двете са не само най-добри приятелки, но и редовно ходят на почивки заедно с мъжете си, посещават заедно модни ревюта. Ева е кръстница на най-малкото от четирите деца на Виктория и Дейвид – 10-годишната им дъщеря Харпър Севън, а Виктория е кръстница на 3-годишния син на Ева – Сантяго. Да не забравяме още, че 47-годишната Виктория проектира сватбената рокля на Ева през 2016 г., когато тя се венча за Хосе Бастон, а също така беше и нейна шаферка и кума.

За булчинската си рокля Ева каза пред списание Hello! следното: „Помолих Виктория да направи моята рокля, защото исках тя да бъде специална и направена с любов – и знаех, че тя ще я направи с любов. Виктория също така беше моя кума – тя подписа документа, в който пише, че съм омъжена“.

Преди дни Лонгория пък беше една от основните знаменитости на пищната сватба на сина на британската двойка – Бруклин Бекъм, който сключи брак с актрисата и милиардерска наследница – Никола Пелц. Освен това беше една от малкото дами на екстравагантното събитие, която носеше тоалет от марката на майката на младоженеца от колекцията Пролет-Лято, доказвайки на Пош Спайс, че ѝ е наистина предана приятелка.

Но как възниква дружбата на Виктория и Ева?

Всичко започва, когато Дейвид отива да играе футбол за американския отбор „Ел Ей Галакси“ през 2007 година и остава в САЩ цели 5 години до 2013-а. Тогава Виктория все още не беше дизайнерка, а беше известна като експевица от групата Spice Girls.

Дизайнерката и актрисата изградиха силна връзка, която издържа изпитанието на времето и пространството – двете от години живеят на различни континенти, но винаги намират време една за друга.

През 2008 г. Ева пътува до Обединеното кралство, за да види как Виктория отваря първия си магазин на своя бранд Victoria Beckham в Лондон, след това я подкрепяше по време на световното турне Return of the Spice Girls. През 2019 г. Лонгория с гордост прие ролята на кръстница на Харпър, отново на Острова, като най-малкото дете на семейство Бекъм е родено в САЩ и Ева познава момиченцето от бебе.

Виктория пък беше до Ева през 2018 г., когато тя получи своята звезда на Алеята на славата в Ел Ей, докато беше бременна със сина си (на първата снимка). През 2015 г., когато Дейвид отбеляза своя 40-и рожден ден с пищна ваканция в Маракеш, Ева беше в списъка на подбраните гости. Въпреки разстоянието, приятелките винаги намират време една за друга и дори прекараха Коледа 2019 заедно.

Ева и

Снимка: Getty Images

Двете дами се срещат за първи път през 2007 г. в Ел Ей, като по това време Ева е в разгара на телевизионната си кариера, играейки Габриел Солис в хитовия сериал „Отчаяни съпруги“. По това време Лонгория беше омъжена за френско-американския баскетболист Тони Паркър и често посещаваше мачовете му. Според слуховете, Виктория и Ева се сближават най-вече покрай любовта си към модата и сходното си чувство за хумор.

Освен това Виктория и Ева останаха най-добри приятелки, подкрепяйки се и в добри и в лоши времена. Когато брака на Ева с Тони се разпадна през 2011 г., Виктория беше тази, на чието рамо Ева плачеше. Виктория също беше до нея, когато Ева се раздели с гаджето си Ернесто Аргуело две години по-късно.

През 2014 г. Ева сподели в интервю, че Виктория е „най-красивата жена отвътре и отвън“ и че е един от любимите ѝ хора на света. „A освен това тя е най-забавната ми приятелка“, каза още тя пред списание Grazia. В същото интервю Лонгория разказа колко много ѝ е липсвала Виктория, след като семейство Бекъм напуснаха Ел Ей и се завърнаха в Лондон. „Тя наистина ми липсва, откакто напусна Ел Ей“.

През 2015 г. Ева каза пред Daily Mail Australia: „Ние сме най-добри приятелки и споделихме много житейски уроци заедно. Това, за което си говорим, е между нас двете, но ние преминахме през много неща заедно“.

Трайното и дълбоко приятелство на двете дами често е документирано в Instagram, като двете споделят снимки една на друга за празненства, рождени дни и други важни събития в семействата си. По време на пандемията пък, двете поддържаха приятелството си чрез Zoom за „wine O’clock“, както Ева разкри пред MailOnline.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари