IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бижута 2022: Специалното сватбено колие на Виктория Бекъм

18 април 2022 10 30

Камъкът е подарък от съпруга ѝ Дейвид

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сватбата на детето е едно от най-щастливите събития за една майка. Подготовката, избирането на тоалети и бижута, менюто, гостите – всичко това се прави със специално внимание, особено първия път. Детайлите се изглаждат до последната гънка, списъците със задачи се проверяват по няколко пъти, а големият ден се чака с нетърпение.

Подобни чувства и емоции най-вероятно са преминали и през главата на Виктория Бекъм преди сватбата на първородния ѝ син Бруклин. Въпреки че събитието най-вероятно е било организирано от професионалисти, семействата на булката и младоженеца са участвали дейно в подготовката. На снимки, публикувани в социалните мрежи, се вижда как Виктория носи различни ястия и кутии с дрехи и обувки, за да помогне за по-бързата организация.

Началото на щастливото събитие, продължило цял уикенд, беше дадено в петък, 8 април. Тогава част от гостите пристигнаха в семейното имение на Никола Пелц в Палм Бийч, където се проведе и церемонията. Докато малко снимки от частните партита не бяха публикувани в официални медии, то тези от сватбата бяха специално запазени за списание Vogue. Благодарение на тях, успяхме да видим и колието, което г-жа Бекъм беше избрала за важния ден.

Оказва се, че бижуто има специално значение, подходящо за сватбата. Според британския Vogue, дизайнерката е допълнила роклята си в цвят металик от собствената си колекция с колие, включващо 21.5-каратов диамант, оформен във формата на перла. Камъкът е подарък от Дейвид Бекъм, даден в деня на кръщенето на Бруклин.

Но това не беше единственият ослепителен детайл във визията на г-жа Бекъм. Според изданието, диамантът е бил окачен на верижка от 18-каратово жълто злато, ръчно изработена за повода. Бижуто включва и няколко детайла, които се използват за предпазване от зли сили и привличане на късмет.

Никола Пелц също е имала защита от зли очи. Според British Vogue, тя е зашила синьо око в булчинската си рокля от Valentino, за да изпълни традицията и да носи нещо синьо за церемонията. Молбата за бижуто е била специално направена от майката на Никола – Клаудия Пелц.

Бруклин и Никола се ожениха на 9 април. Кумове на сватбата са били останалите момчета от семейство Бекъм – Ромео и Круз, а единственото момиче – Харпър, е било в ролята на flower girl. Сред звездните гости личаха имената на Серина и Винъс Уилямс, Ева Лонгория, всички членове на групата Spice Girls, известния готвач Гордън Рамзи, фокусникът Майкъл Бей и дъщерята на покойния Коби Брайънт – Наталия.

Церемонията се състоя две години, след като Никола и Бруклин се сгодиха.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари