IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра и Ник Джонас показаха дъщеря си за първи път

9 май 2022 15 00

Бебето на двойката се роди преждевременно

БГНЕС

БГНЕС

Приянка Чопра и Ник Джонас споделиха първата снимка на новородената си дъщеря Малти по случай Деня на майката. Наскоро двамата обявиха, че са станали родители чрез сурогатно майчинство, но че бебето се е родило преждевременно.

39-годишната актриса и 29-годишният певец използваха Instagram, за да покажат детето си и да споделят размисли около трудното си пътуване към родителството, което приличало на „возене в скоростно влакче в увеселителен парк“, вероятно имайки предвид, че бебето се е родило недоносено. Приянка разкрива, че дъщеря ѝ е била в отделението за интензивно лечение повече от 100 дни след раждането си и едва сега са си я взели у дома.

На снимката се вижда как Чопра е гушнала нежно малката Малти, която пък е облечена в красива рокля от тюл и носи червена кадифена панделка, а Джонас я гледа с обич и държи ръката ѝ. Двойката е покрила лицето на бебето с емоджи – бяло сърце.

„На този Ден на майката не можем да не разсъждаваме върху последните няколко месеца и скоростното влакче, на което се возехме, като сега вече знаем колко много двойки преживяват същото изпитание като нас. След повече от 100 дни в отделението за интензивна грижа, нашето малко момиченце най-накрая си е вкъщи“, пише Приянка в своя профил в социалната медия.

Тя добавя: „Пътешествието на всяко семейство е уникално и изисква вяра, ние минахме през няколко предизвикателни месеца, а това, което ни стана напълно ясно в ретроспекция, е колко ценен и съвършен е всеки момент.“

В поста си също Приянка благодари на медицинския екип, който им е помогнал да преминат през изпитанието.


„Ние сме много щастливи, че нашето малко момиченце най-накрая си е у дома, и просто искаме да благодарим на всеки лекар, медицинска сестра и специалист в Rady Children’s La Jolla и болница Cedar Sinai в Лос Анджелис, които бяха до нас безкористно на всяка крачка от пътя ни. Следващата глава от живота ни започва сега“, казва още тя.

Актрисата благодари и на съпруга си, че я е направил майка с думите: „Освен това... няма никой друг на света, с когото бих направила това, освен с теб. Благодаря ти, че ме направи мама @nickjonas Обичам те.“

Двойката потвърди, че е посрещнала първото си дете чрез сурогатно майчинство на 21 януари. Новината беше изненада за феновете, тъй като двамата не бяха споделяли, че очакват дете. Тогава те обявиха вълнуващата новина в Instagram с думите. „Ние сме много щастливи да потвърдим, че станахме родители чрез сурогатно майчинство. С уважение молим за право на личен живот през това специално за нас време, тъй като искаме да се фокусираме върху нашето семейство. Благодарим ви много“, добавиха те на своите фенове.

Ник и Приянка много пъти са изразявали желанието си да създадат семейство, а в интервю пред Vanity Fair в началото на 2022 г., актрисата с индийски произход призна, че децата са „голяма част от плановете ѝ за бъдещето... с Божията благодат, когато се случи“.

Малката Малти вече има доста първи братовчедки – деца на братята на Ник – Джо и Кевин. Джо Джонас и съпругата му – британската актриса Софи Търнър имат момиченце – Уила, което е на 1 годинка, а скоро ще се сдобият и с второ дете. Кевин и съпругата му Даниел имат две дъщери – Алена на 7 и Валентина на 5 години.

Ник и Приянка станаха родители малко повече от три години, след като сключиха брак на пищна, многодневна индийска сватба на 1 декември 2018 г. Сватбата им дойде след бурен романс, който започна по-рано същата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари