IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян в паника за косата си след изрусяването

10 май 2022 09 00

Боядисвали я цели 10 часа

БГНЕС

БГНЕС

Ким Кардашян се опита да бъде съвременната Мерилин Монро, появявайки се с нейна рокля. Освен с уникалния тоалет, риалити звездата впечатли и с нова прическа. За да се доближи максимално до образа на легендарната актриса, тя се изруси. Днес може би съжалява за това, защото се притеснява, че рязката ѝ промяна ще доведе до косопад.

Във видео на своята сестра Кайли Дженър, гаджето на Пийт Дейвидсън разкри, че я боядисват близо 10 часа, показвайки главата си, цялата във фолио.

От брюнетка, Ким се превърна в платиненоруса блондинка и определено привлече вниманието на фотографите. Но на каква цена? Драстичното изсветляване със сигурност ще ѝ коства здравината на косъма.

„Ще рискувам косата ми да падне“, шегува се тя пред камерата, докато стилист се грижи за нейните кичури.

Все пак, Кардашян има богат опит с боядисването в различни тонове. Преди време, още когато бе с Кание Уест, тя пожела да бъде с червен цвят. Беше и с руси кичури.

Според близки до риалити звездата, тя била по-притеснена дали ще успее да закопчее емблематичната рокля с камъни на Мерилин Монро, отколкото дали ще се получи перфектното русо. Все пак, някои недоумяват защо вместо на опашка, тя не е пожелала да я оформи с къдриците, специфични за легендарната актриса.

Освен точния рус оттенък, Ким дори е сложила сутиен с по-остра чашка – точно такъв, каквито са носели жените през 1962 г. Именно тогава Монро пее „Честит рожден ден“ на президента Джон Кенеди.

Със спирането на захарта и въглехидратите, Ким Кардашян е успяла да отслабне и да облече роклята. Но нейната диета също може да доведе до необичаен косопад, освен този, който идва с перхидрола, посочват специалисти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

o ( преди 1 година )
Минала е покрай Мерилин Монро-дооооооста далеч е минала!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар