IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт Дейвидсън се татуира с инициалите на децата на Ким Кардашян

4 май 2022 11 00

Връзката между двамата става все по-хармонична

Снимка: БГНЕС

Изглежда връзката на Пийт Дейвидсън и Ким Кардашян достигна ново ниво. Комикът беше забелязан в Лос Анджелис на изхода на сграда с любимата си. Изпод ризата на Пийт се виждаше нова татуировка.

Предполага се, че на шията на комика са се появили инициалите на децата на Ким, а именно надписът „KNSCP“ - Kim, North, Saint, Chicago и Psalm.

Невъзможно е обаче да се каже с пълна сигурност какво означават татуировките на Дейвидсън. Самият той все още не е обяснил значението им.

Между другото, това не е първият път, когато 28-годишният комик посвещава татуировка на 41-годишната Ким Кардашян. На тялото му вече е изписано с мастило „Моята приятелка е адвокат“, припомня OK Magazine.

Двойката все по-често започва да се появява заедно на събития. Първата официална поява на Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън беше прием в Белия дом. Преди това те присъстваха само на неформални вечери заедно. А сега се появиха заедно и на Met Gala.

Връзката между Ким и Пийт става все по-здрава. В нея не вярваше бившият на Кардашян и баща на децата ѝ – рапърът Кание Уест. Дълго време той се опитваше да се събере отново с риалити звездата и неведнъж я обвини, че не може да види децата си заради неизяснените им отношения.

В същото време стана ясно, че Ким напълно е забравила Уест и дори е обсъждала темата за общо дете с Пийт Дейвидсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари