IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт Дейвидсън и Ким Кардашян на двойна среща с Джеф Безос и Лорън Санчес

14 април 2022 17 50

Двете известни двойки прекараха романтична вечер в Лос Анджелис заедно

Снимка: БГНЕС

Преди ден Ким Кардашян и нейният приятел Пийт Дейвидсън бяха забелязани на двойна среща не с друг, а с основателя на Amazon Джеф Безос и неговата приятелка Лорън Санчес.

41-годишната Ким и нейният 28-годишен партньор изглеждаха така, сякаш че са се чувствали невероятно уютно, докато напускаха популярен винен бар в Западен Холивуд. След тях се наредиха 58-годишният Джеф Безос и дългогодишната му партньорка, 52-годишната Лорън Санчес. И двете двойки бяха в отлично настроение и топло се сбогуваха, разделиха се в различни коли, придружени от охрана, предаде OK Magazine.

Това не е първият път, в който Ким и Пийт прекарват време с Безос и неговата любима. Още през януари двойката присъства на вечеря в дома на милиардера в Лос Анджелис. По-малко от два месеца по-късно беше обявено, че звездата на SNL Дейвидсън ще бъде част от екипа на Безос, сформиран за космическата мисия Blue Origin, която трябваше да се проведе миналия месец.

Пийт в крайна сметка отпадна от мисията, когато тя беше пренасрочена от 23 март за 29 март, намеквайки, че виновни са трудностите при планирането. Независимо от това, изглежда няма никакви неприятни чувства между четиримата.

И макар че тези две двойки може да не изглеждат като най-подходящите спътници за вечеря, те всъщност имат доста общо – не на последно място заради статута на Ким и Джеф като основатели на бизнес с милиардери.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари