IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Мишел Уилямс очаква третото си дете

11 май 2022 15 00

Тя роди сина си Харт през 2020 година и има 16-годишна дъщеря от покойния Хийт Леджър

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мишел Уилямс увеличава семейството си с още един член.

Актрисата е бременна с третото си дете, а щастливата новина беше споделена от самата нея в интервю пред Variety. Това ще е втори наследник за Уилямс и съпруга ѝ Томас Кейл. Двамата посрещнаха сина си Харт през 2020 година, а Мишел е майка на 16-годишната Матилда, която се ражда от връзката ѝ с покойния актьор Хийт Леджър, който почина през януари 2008 година.

„Моментът е много щастлив. С напредване на годините започваш да се чудиш какво точно те очаква. Вълнуващо е да откриеш, че нещо, което искаш, е възможно за теб отново и отново. Че щастието не е напуснало семейството ти“, казва Уилямс пред Variety.

Мишел Уилямс

Снимка: Getty Images

Относно раждането по време на пандемията, актрисата сподели, че това е било щастливо напомняне, че животът продължава. „Светът, в който създадохме дете, не беше този, в който си мислехме, че ще живеем, но бебето не се интересуваше от това. То изпита невъобразимото щастие от откриване на нови неща и радостта от любящ дом“, допълва Уилямс. Според нея, отглеждането на дете прави всеки един родител отдаден на задачата да превърне света в едно по-добро място.

Звездата разкри още, че смята да си вземе почивка от Холивуд, за да се фокусира върху третата си бременност. „Чудех се дали мога да работя докато съм бременна, но съм твърде изморена“, допълва тя.

Мишел Уилямс и Томас Кейл работеха по сериала Fosse/Verdon, заради който актрисата спечели множество положителни отзиви, включително и наградата SAG през 2020 година. По време на благодарствената си реч, Уилямс не пропусна да каже мили думи за съпруга си, който беше в залата заедно с 16-годишната Матилда.

„Томи, както всичко друго в живота ни, споделям тази награда с теб. И Матилда, едно е да бъдеш напълно честен като актьор, съвсем друго е да бъдеш напълно честен като човек. Ти ме учиш на много неща“, каза Мишел от сцената.

Мишел Уилямс

Мишел Уилямс и Томас Кейл. Снимка: Getty Images

През 2018 година Уилямс говори за повторното откриване на любовта след смъртта на Хийт Леджър. „Никога не съм се отказвала от любовта. Винаги казвам на Матилда, че баща ѝ ме обичаше много преди някой да ме сметне за талантлива, красива или преди да притежавам красиви дрехи“, казва тя.

Актрисата и Хийт Леджър се запознават на снимачната площадка на филма „Планината Броукбек“. Стават родители през 2005 година, но се разделят две години по-късно. Пет месеца след раздялата, Леджър умира от предозиране с предписани лекарства.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари