IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове за Бритни Спиърс: Вземете телефона ѝ!

16 май 2022 10 40

Певицата с нови провокативни фотоси

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс, въпреки бременността си и подготовката за сватбата, не спира да шокира феновете с горещи кадри. Мнозина са свикнали с факта, че певицата често споделя откровени снимки в блога си, допълвайки ги с не по-малко странни описания. И така, Спиърс отново публикува странно съдържание, оставяйки феновете си в недоумение и силно притеснени за нейното психо-емоционално състояние.

Бритни публикува снимки от последната си ваканция в Мексико, на които позира напълно гола. В същото време певицата прикри с ръце голите си гърди, а зоната на бикините с усмивка под формата на сърце. „Защо, по дяволите, изглеждам с 10 години по-млада на почивка?“, попита певицата.

Феновете обаче, вместо да я засипят с комплименти, изразиха притеснение. Някои помолиха любимата си изпълнителка да спре да публикува снимки от този характер. Други се опитаха да се свържат с годеника ѝ Сам Асгари.

„Бритни, все още можеш да изтриеш това“, „Добре ли си?“, „Потърси помощ“, „Някой, който я обича и се грижи за нея, трябва да ѝ помогне. Това не е нормално“, коментираха интернет потребителите.

След като Бритни Спиърс беше освободена от тежко 13-годишно настойничество от баща си, тя стана наистина свободен човек. Освен това самата певица изглежда възприема думата „свобода“ твърде буквално. Съдържанието на страницата ѝ в социалните мрежи стана твърде провокативно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари