IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият на Бритни Спиърс я поздрави за бебето

15 април 2022 10 40

Парис Хилтън и още много звезди се радват за нея

БГНЕС

БГНЕС

Ооps, she did it again !!!

Бившият мъж на Бритни Спиърс ѝ честити за бебето. Кевин Федърлайн, който има двама сина от певицата, се радва за нея и Сам Асгари. И не е единствен. Много известни личности го последваха, отправяйки пожеланията си към нея в социалните мрежи.

Според адвоката на бившия танцьор – Марк Винсент Каплан, той ѝ пожелава всичко най-хубаво и иска да има щастлива и безпроблемна бременност. Говорейки пред NBC News, той припомни, че бащата на нейните деца я подкрепи и за сваляне на попечителството над нея.

„Кевин чувства, че най-доброто за децата му е майка им да бъде щастлива и здрава“. Това сподели юристът преди финалното дело, с което Спиърс си върна отново свободата. Именно след него тя реши да има още едно дете и днес то вече расте в нея.

Бритни Спиърс има споразумение с бившия си мъж

Кевин Федърлайн и Бритни Спиърс бяха женени от 2004 до 2007 г. Двамата са родители на две момчета – Джейдън Джеймс (15) и Шон Престън (16). В момента те живеят при него, докато певицата се опитва да започне начисто със своя годеник.

Бившите съпрузи, между които има само четири години разлика, имат споразумение за попечителство. Може да се каже, че то е на принципа 70-30 в полза на Федърлайн. Тоест, през повечето време, синовете им са с баща си.

Певицата неведнъж споделя в социалните мрежи, че синовете ѝ са големи и вече нямат нужда от нея. В няколко свои публикации тя признава, че те не искат да се показват в социалните мрежи. И не крие, че е пропуснала важни моменти от детството им, но се опитва да навакса пропуснатото време.

И докато Бритни в момента очаква дете номер три, Федърлайн вече има четирима наследници освен двамата си сина. Две от тях – 19-годишната дъщеря Кори и 17-годишният син Калеб, са по-големи от момчетата. Те са от бившата годеница Шар Джаксън. От настоящата си съпруга Виктория Принс, той има две момичета – на 10 и 8.

Сам Асгари потвърди щастливата новина, съобщена от Бритни Спиърс

След като певицата изненада всички със странен пост (не единствен в нейния профил в Instagram), всички се чудеха дали новината за бебето е истина. Тогава бъдещият татко потвърди новината, споделяйки, че се вълнува за първото си дете.

Мъжът до изпълнителката качи снимка на лъв и лъвица с тяхното малко, която трогна мнозина. Към нея той написа:

„Бракът и децата са естествена част от силна връзка, изпълнена с любов и уважение. Бащинството е нещо, което винаги съм очаквал с нетърпение и не приемам лекомислено. Това е най-важната работа, която някога ще правя“.

Сам, който среща Бритни Спиърс на снимачната площадка през 2016 г., бе един от малкото, които я подкрепяха по време на нейното настойничество, продължило с години. Само пет след началото на тяхната връзка, той ѝ предложи брак. Това стана през септември 2021-а, малко след като тя се освободи от вредното влияние на нейното семейство.

„Мисля да имам още едно бебе!!!“, призна бъдещата майка след като приключи нейната 14-годишна драма. Тогава тя призна пред феновете, че би искала да дари Асгари с момиче и така да му докаже отново любовта си.

Парис Хилтън и много други звезди се радват за Бритни Спиърс

Парис Хилтън

БГНЕС

След като бе потвърдено, че поп иконата наистина е бременна, тя бе „залята“ с поздравления в социалните мрежи. И една голяма част от тях дойдоха от известните личности, които застанаха зад нея в делото за попечителство. Например Парис Хилтън, която е близка приятелка на певицата от години.

Наскоро фенове на двете русокоски споделиха тяхна обща снимка – в кола, в която се возят заедно с Линдзи Лоън. Под нея те споделят, че и трите вече са истински щастливи. След като Бритни Спиърс си върна свободата, Парис се сгоди и сключи брак. А скоро под венчило ще мине и Линдзи Лоън.

„Толкова се радвам за теб, сестричке!“, написа Хилтън в Twitter. Там тя посочи, че Спиърс е невероятна майка и се вълнува от това, че нейното бебе е напът.

Хилтън, която познава Бритни още от 2000 г., посочи, че изпраща цялата си любов към бременната си приятелка.

Иги Азалия, която има малко детенце и си сътрудничи със Спиърс в Pretty Girls през 2015 г., споделя емоджи под формата на сърце към новината за бебето.

„Много се радвам и за двама ви“, коментира от своя страна актрисата Селма Блеър и посочи, че също е много развълнувана.

Междувременно, дори Джейми Лин Спиърс – сестрата на изпълнителката, хареса публикацията, макар и да не коментира. Двете отдавна са в обтегнати отношения, но нищо чудно да се сдобрят покрай бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари