IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън посрещна рождения си ден на яхта

21 февруари 2022 10 40

Риалити звездата стана на 41 г.

БГНЕС

БГНЕС

Леопардова кралица. Така нарекоха Парис Хилтън след като известната певица, актриса и бизнесдама отбеляза своя рожден ден. На 17 февруари тя стана на 41 и по този повод се качи на своята яхта, като компания й прави нейният любим Картър Реум. 

Риалити звездата, която сключи брак преди няколко месеца, избра популярен животински принт за своя плажен аутфит. На снимките, споделени от нея, тя позира с бански от две части с леопардови шарки. Той е съчетан с балерини и ефирен шал със щампа на пеперуда. 

„Рожденичка в Рая. Благодаря на всички за пожеланията“, написа тя. 

Хилтън призна, че е имала най-хубавия празник, като изтъкна, че той е първият, прекаран с нейния мъж. На една от снимките той я целува на фона на ръба на яхтата. 

По-рано Парис сподели видео в Instagram, в което нейни фенове отправят своите пожелания. 

Междувременно звездата си спомни за едно от партитата, на които е била диджей, като сподели галерия от него. И изтъкна, че няма търпение да дойде моментът, в който отново ще има подобни събития, без хората да се притесняват от коронавируса. 

Слухове за бебе на Свети Валентин 

Дни преди рождения си ден, Парис Хилтън сподели снимки, на които тя и съпругъут й позират до надписа „Любов“. 

„Честит Свети Валентин, бебчета! Пожелавам ви ден, изпълнен с любов и магия, не само днес, но и всеки ден. Не пропускайте да празнувате и изпращате любов към себе си и другите днес!“, написа тя. 

Парис носи дълга рокля, която не е плътно по-тялото й. Именно тя накара някои нейни последователи да отбележат за пореден път, че е бременна и вече е трудно да скрие с дрехи своята бременност. Що се отнася до фотосесиите й по бански или по-елегантни костюми, навярно тя ползва фотошоп, за да промени фигурата си. 

Ким Кардашян не пропусна рожденичката 

Най-известната от сестрите Кардашян не пропусна да покаже, че е много близка с Хилтън. В своята история в Instagram тя сподели снимка с нея и изтъкна, че тя й е като сестра. На кадъра двете са облечени с идентични поларени комплекти, които са от нейната марка SKIMS. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари