IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мокра, прозрачна рокля и сексапилно боди – новата фотосесия на Ким Кардашян

11 февруари 2022 18 00

Риалити звездата застава на корицата на списание Vogue

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дългите оперни ръкавици и оскъдното облекло бързо се превръщат в запазена марка на Ким Кардашян. Бизнес дамата и студентка по право последно показа неочакваната комбинация по време на фотосесията си за списание Vogue.

Риалити звездата застава на корицата на мартенския брой на модната библия, носейки многоцветна рокля от Loewe, чиято шарка прилича на боядисана със спрей, и се откроява със структурирана метална пластина. Черната ѝ коса е перфектно изправена и разделена по средата, наподобявайки емблематичната прическа на Шер. Нищо чудно, че изпълнителката е един от идолите на Ким.

Другите снимки показват Кардашян в бяло боди с прашка, което е комбинирано с дълги бели ръкавици. Тоалетът е изцяло съставен от дизайни на Balenciaga, включително и огромната златна гривна на дясната ръка, която трудно може да бъде пропусната. Този път косата на Ким е оформена в стегнат висок кок, позволяващ да видим перфектния ѝ грим, който най-вероятно е направен с продукти от собствената линия на Кардашян KKW Beauty.

Публикуваните снимки от фотосесията позволяват на феновете да видят още няколко впечатляващи дизайнерски тоалета, включително дълга оранжева рокля от Rick Owens, напълно прозрачна мокра рокля от слонова кост, изцяло бяла рокля от Givenchy, дънков ансамбъл от Balenciaga Couture и, разбира се, костюм от собствената ѝ линия SKIM, комбиниран с шапка и гривна от Balenciaga.

По време на интервюто пред Vogue Ким позволи на читателите да надникнат в натоварения ѝ живот, който включва управление на две милиардни компании, заснемане на риалити шоу, курсове по право и отглеждането на четири деца. Тя дори се пошегува, че наскоро е обмисляла да се присъедини към приятелите си и да хвърли постоянно звънящия си телефон в океана на Бахамите.

„Бях на почивка на Бахамските острови с приятели и те ми казаха, че отдавна не сме били на почивка без да ни прекъсват. Тогава взеха телефоните си и ги хвърлиха в океана“, разказва Кардашян. Това е същата почивка, която Ким и приятелят ѝ Пийт Дейвидсън си правят миналия месец. Разбира се, звездата не сподели имената на хората, с които е била, но всичките ѝ фенове са сигурни, че комикът е бил там.

Ким казва пред Vogue, че сега се фокусира върху себе си, след като в продължение на години се е опитвала да прави това, което другите искат. Едно от първите неща от новата ѝ глава в живота е разводът с Кание Уест. „Толкова дълго време правех това, което правеше другите щастливи. И мисля, че през последните две години реших да правя себе си щастлива. И се чувствам много добре от това“, споделя тя. Кардашян допълва, че не съжалява за развода, защото за първи път е избрала себе си и мисли да продължава в същия дух.

По нейните думи, „40-те ми години ще бъдат само за мен. Ще започна да се храня добре. Ще тренирам. Ще се забавлявам повече, ще прекарвам повече време с децата и с хората, които ме правят щастлива“. Обещава, че ще оставя телефона далеч от себе си за дълго време и ще „отследва“ неща в Instagram, които не иска да вижда.

Въпреки категоричния отказ да се събере с бившия си съпруг Кание Уест, Кардашян казва, че продължава да говори добри неща за него пред четирите им деца. „Винаги ще им казвам, че баща им е най-добрият. Независимо през какво минаваме, аз ще бъда неговата най-голяма фенка“, допълва звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари