IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън, ти си истинска Barbie!

11 март 2022 10 30

Крие ли звездата бременността си?

Getty

Getty

Парис Хилтън обожава розовия цвят. От години тя предпочита да се облича във въпросния тон и може да се каже, че освен в гардероба ѝ, той е навсякъде около нея. Тя е като истинска кукла Barbie и на 10 март имаше повод за празник.

„Честит Национален Барби ден! Честит рожден ден на самата икона“, написа тя и прикани последователите си да добавят блясък към ежедневния си стил.

Позирайки в яркорозова кутия, точно като тези на най-известната кукла в света, Парис демонстрира за пореден път, че винаги се е стремяла да има перфектна фигура, идеалната прическа и да носи токчета, точно като своята любимка.

„Любимата ми Барби!! Завинаги фен на Барби и малката Хилтън. Обичам те, кукло!!“, написа последовател на американската актриса, манекенка и бизнесдама.

Хилтън е споделила две свои „кукленски“ визии, които допаднаха на най-верните ѝ почитатели.

Парис пуска своя колекция слънчеви очила

С идването на пролетта, освен нови дрехи, обувки и аксесоари в розово, Хилтън вече е пробвала и подходящи слънчеви очила. Вдъхновена от така наречената мода Y2K, тя обяви, че е създала своя линия, за която ще си сътрудничи с марката Quay.

С новото си начинание звездата иска да помогне на нестопанската организация Project Glimmer, която предлага застъпничество на млади хора, за да се реализират извън социалните заведения.

„Е, както всички знаят, аз съм обсебена от слънчеви очила. Нося ги през цялото време, дори през нощта. Понякога, когато излизам от клуб и има камери или светкавици, или ако правя милион селфита, просто е по-добре да нося слънчеви очила. Когато носите слънчеви очила, винаги изглеждате перфектно“, споделя Парис в Instagram.

Колекцията на русокоската съдържа 12 вида очила, които ще допаднат и на най-претенциозните. И тук не става въпрос само за рамки в розово във формата на сърце, които тя обожава.

Крие ли бременността си Парис Хилтън?

Риалити звездата е доста активна в социалните мрежи, но на някои снимки, споделени от нея, тя е доста по-различна. Мнозина предполагат, че подобно на свои колежки, тя също пуска някои стари кадри и ги обработва с филтри. А причината е една – не иска да показва наедрялото си коремче.

Още преди сватбата на Хилтън стана ясно, че тя е бременна. И въпреки че отрече, блондинката продължава да носи специално избрани тоалети и да променя снимките си преди публикуване, за да не си личи, че носи първото си дете.

В много от публикациите Парис е облечена с дрехи със щампи и принтове, които създават илюзорното усещане, че няма корем. Но ако се вгледате по-добре, ще видите, че снимките са коригирани и допълнително точно в тази област.

Макар Парис да застава в специални пози, за да не личи, че е качила някой килограм, близки до нейната богата фамилия споделят, че бебето е напът. Ала заради проблемите ѝ със зачеването, тя не желае да се говори за това пред таблоидите. Най-вероятно, подобно на Кайли Дженър и други известни дами, тя ще сподели, че е станала майка, чак когато роди и се увери, че всичко с бебето е наред.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари