IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън на меден месец в Бора Бора

22 ноември 2021 17 50

Очакват я и други дестинации

БГНЕС

БГНЕС

Ако си мислите, че след сватбата Парис Хилтън ще се отдаде на почивка и ще спре с показността в социалните мрежи, то се лъжете! Звездата е на крилете на любовта и би искала целият свят да разбере, че заедно с Картър Реум са започнали своята обиколка на екзотични дестинации, избрани специално за медения им месец.

„Първа спирка от нашия меден месец. Световно турне...“, написа певицата и уточни, че със съпруга ѝ вече са в Бора Бора, където плуват със скатове в кристалносинята вода на Тихия океан.

Парис сподели галерия в Instagram, в която я виждаме да носи специален неопренов костюм тип „рокля“, както и черни очила.

На един от кадрите Хилтън позира на лодка, докато на други я виждаме в прегръдките на Реум.

Освен снимките в социалната мрежа, се появиха и платени, което ни кара да мислим, че все пак меденият месец на двойката не е съвсем частен. По всичко личи, че Парис е сключила договор с фотографи, които могат да я снимат, докато тя си почива с Картър.

Междувременно Page Six отбелязва, че в Бора Бора Парис не е само със съпруга си. Заедно с тях там са пристигнали нейните родители – Рик и Кати Хилтън, както и братята ѝ Конрад и Барън, един от които води и своята жена – Теса.

Известната певица, актриса, манекенка и инфлуенсър се омъжи за бизнесмена на 11 ноември. Подобно на годежа им, който бе отбелязан три пъти, двамата празнуваха бракосъчетанието си няколко дни, като смениха безброй тоалети и локации. Всичко бе заснето с камера и ще бъде видяно на екран – в няколко епизода.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари