IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След сватбата – Парис Хилтън няма търпение да стане майка

19 ноември 2021 17 40

Мъжът ѝ Картър Реум вече има дъщеря

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС

Близо седмица след грандиозната сватба, Парис Хилтън вече прави планове за деца. Звездата разкри, че няма търпение да стане майка и да увеличи своето семейство. В интервю за списание People, тя разказа какво им предстои с Картър Реум.

„Ще отделим колкото е възможно повече време за себе си. Ще пътуваме толкова много и ще се наслаждаваме на времето си“, казва известната певица, актриса и манекенка.

„Нямам търпение да увеличим семейството си. Имам чувството, че Картър и аз сме части от пъзел, които се свързват. Никога не съм мислила, че ще срещна мъж като него, който ме обича заради Парис, а не заради Парис Хилтън. Той ще бъде най-добрият съпруг – и най-добрият баща“, категорична е тя.

Бебето може вече да е заченато

Новата г-жа Реум започна да говори за деца близо пет месеца след като се появиха слухове, че е бременна. А и преди бракосъчетанието, Парис неведнъж споделяше в свои интервюта, че смята да се подложи на инвитро процедура, за да стане майка.

В новия епизод от нейния подкаст This Is Paris, тя каза отново, че няма търпение да има деца. А дали те вече не са напът?

Звездата се венча за бизнесмена в частното имение на дядо ѝ в Лос Анджелис. Нейната сватба може би ще бъде определена като най-грандиозната и коментирана за 2021 г. Двамата влюбени празнуваха няколко дни, като булката смени доста визии. Всичките ѝ рокли бяха направени така, че да не описват корема ѝ – нещо, което забелязаха модните експерти.

„Днес е натоварен ден, така че все още не съм отговорила на никого, но да, бременна съм с тризнаци... Толкова се вълнувам за майчинството. Всъщност, просто се шегувам. Не съм бременна, още не. Чакам го след сватбата...“, каза още Парис, говорейки за плановете си след бракосъчетанието и множеството поздравления, които е получила по случай щастливия повод.

Картър Реум вече има дете

И докато Хилтън се вълнува много от това кога ще увеличи семейството си и ще зарадва Картър с дете, той вече има едно от предишната си връзка. Но според запознати, го е виждал само един път досега!

Мултимилионерът е станал баща преди няколко години. Тогава риалити звездата Лора Белици, участваща в Secrets of Aspe, му ражда дъщеря. Малко след това двамата се разделят.

Преди да получи предложение за брак от Реум, Парис е била наясно, че той вече има наследник. Дори се говори, че бившата му имала и връзка с Мел Гибсън, като някои медии го нарочват за биологичния баща на детето.

„Това е история отпреди 10 години. Картър подкрепя детето“, коментира пред Page Six говорител на бизнесмена, посочвайки, че макар той да не е толкова близък с детето, дава пари за издръжката му.

Научавайки за сватбата на годината, момиченцето се чувствало зле, че Реум не иска да участва в живота му като баща.

До момента Лора Белици, родила от съпруга на Парис Хилтън, не коментира какви са отношенията им, но според медиите, те явно не са цветущи, за да не се вижда той с нея и детето.

Ще успее ли русокосата звезда да сбъдне мечтата си за перфектния брак и голямо семейство, пълно с детска глъч, предстои да разберем. За момента само от реклама на отделни марки и снимките на риалитито за грандиозното събитие, тя е успяла да подсигури поне началото на тяхното бъдеще заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Тъкмо като поотрасне може да му пусне един много хубав филм One Night in Paris.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар