IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Началото на вечността: Парис Хилтън каза „Да“ на Картър Ръм

12 ноември 2021 15 00

Двамата се женят след двугодишна връзка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След четири годежа и една сватба, завършили не по най-добрия начин, Парис Хилтън намери своето завинаги!

Богатата наследница и риалити звезда каза „Да“ на партньора си от две години Картър Ръм по време на звездна сватба в Лос Анджелис. Церемонията се състоя на 11 ноември и е само началото на тридневно празненство, което ще бъде посетено от известни личности като Ема Робъртс, Еван Рос, Ким Кардашян, Bebe Rexha и много други приятели. Разбира се, Ричард Хилтън – един от основателите на фирмата Hilton & Hyland, която притежава десетки хотели по целия свят, съпроводи дъщеря си до олтара.

Сватбата на Хилтън и Ръм съвпадна с премиерата на риалити предаването Paris in Love и ще продължи чак до неделя. Въпреки че първоначално беше съобщено, че церемонията ще бъде в църквата „Добрият пастир“ в Бевърли Хилс, в последния момент младоженците са сменили мястото и са решили да се венчаят в имението в Бел-Еър, което принадлежи на дядото на Парис. Там бяха посрещнати и всички гости.

Както по-рано съобщихме, Хилтън ще носи 11 рокли на сватбата си, за да почете датата 11 ноември. „Обичам да се преобличам“, казва тя пред Джими Фалън. От друга страна, Ръм ще си остане само с един костюм, защото, по думите на Парис, той не обича чак толкова модата, колкото нея. До последния момент марката на тоалетите се пазеше в тайна, като първоначално беше съобщено, че единият от тях ще бъде от Valentino или Oscar de la Renta, но говорител на Хилтън отрече това. Все пак на трети ноември звездата беше забелязана в бутик на Valentino в Ню Йорк заедно със сестра си Ники, която носи рокля от същия дизайнер на своята сватба през 2015 година.

„Тя прекара 10 часа в Ню Йорк, пробва една рокля – не мога да кажа на кого – и се разплака от радост. Беше толкова щастлива“, казва майка ѝ Кати Хилтън пред Extra на следващия ден. Тя допълни, че ще добави свой собствен таен детайл в сватбената рокля на дъщеря си. „Нали знаете, че трябва да има нещо старо на себе си? Ще ѝ зашия нещо, което ще бъде огромна изненада. Няма да ви казвам какво ще е то“.

От снимка, публикувана в профила на булката, се вижда, че роклята е на Oscar de la Renta и включва дантела и висока яка. Повече не се вижда, тъй като кадърът е направен отблизо. Парис крие леко лицето си с воала, а феновете успяха да забележат и диамантените ѝ обеци. „Моето завинаги започва сега“, написа тя, с което обяви, че вече е омъжена жена.

В най-важния ден за Парис Хилтън до нея бяха шаферките Хали Хамонд, Теса Графин вон Уолдорф, Уинтни Дейвис и Фарах Алджуфри. Всички те носеха специално направени розови рокли от Alice + Olivia.

Младоженците потвърдиха връзката си през април 2020 година и се сгодиха през февруари на следващата година. Картър Ръм зададе важния въпрос на частен остров, давайки на Хилтън специално направен пръстен от Джен Досет – правнук на френския бижутер Луи Картие, основател на известната марка Cartier. Бижуто струва 2 млн. долара и носи името „Парис“.

„Той просто е моята мечта. Картър 100% е единственият за мен. Постоянно говорим за сватба и за бъдещите ни деца и техните имена“, казва Хилтън през януари. Още тогава тя заяви, че няма търпение да започне новия етап от живота си и най-накрая да изпита всичко, което другите около нея са изпитали.

В епизода от подкаста This is Paris, пуснат на 11 ноември, Ръм споделя, че сватбата ще бъде сбъдната мечта за Парис. „Първата целувка и първата прегръдка, искрите, които прехвърчат между нас, са спомените, които ще пазя завинаги“, казва младоженецът.

От своя страна, Хилтън разкри, че най-много се притеснява за първия танц. Тя обяснява, че не е имала достатъчно време, за да присъства на уроци по танци и това ще ѝ бъде най-трудната част от сватбата.

Какви рокли ще облече Парис за следващите си сватбени дни и дали ще се справи с танца, ще разберем съвсем скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари