IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В последния момент – Парис Хилтън смени мястото за сватбата

9 ноември 2021 10 50

Звездата има твърде много изисквания

БГНЕС

БГНЕС

„Двама луди и двеста гладни“. Това е едно от определенията за сватбите в България. Обикновено младоженците са под напрежение до последно, като винаги в последния момент се случва нещо непредвидено, което да обърка плановете им. Е, нещо подобно става и при Парис Хилтън, която е в трескава подготовка за един от най-важните двни в живота си. На 11 ноември звездата ще се врече във вечна вярност на Картър Рийм, като според близки до тях, нещата с церемонията не са безоблачни.

Тъй като Хилтън е доста взискателна и иска всичко да е перфектно, е сменила мястото на бракосъчетанието.

„Първоначално венчавката щеше да бъде в църквата, но преди седмица си промениха намеренията“, казва източник на Page Six.

Според последната информация на изданието, Парис и годеникът ѝ ще си разменят халките в имението на покойния ѝ дядо в Бел-Еър, Калифорния. Именно там тя планира и да стартира своето риалити Paris In Love, което ще бъде в 13 епизода, като първият ще бъде излъчен в деня на сватбата.

„Хей, кучки, вижте кой се омъжва“, казва бъдещата булка в трейлъра за новия си проект, от който е изкарала крупна сума, която най-вероятно ще отиде за разходи по грандиозното събитие.

Очаква се Хилтън и гостите ѝ, чиято бройка все още не е известна, да празнуват цели три дни, с безбройни съпътстващи изненади.

Хилтън ще носи рокля на Valentino

Преди няколко дни Парис Хилтън е забелязана да влиза в бутика на марката в Ню Йорк, като най-вероятно тя е била там, за да изчисти последните детайли по булчинската си рокля.

В рекламното видео за предаването на звездата тя пробва различни модели рокли, много от които може да ползва, за да смени основната, с която ще бъде на венчавката.

И ако си мислите, че само у нас я има традицията със списъка за подаръци, който младоженците съставят, за да получат онова, от което имат нужда, грешите! Самата Хилтън също вече има такъв, като в него има дори указания за марки и луксозни магазини, с които гостите трябва да се съобразят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари