IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марго Роби намери своя Кен в лицето на Райън Гослинг

25 октомври 2021 15 00

Двамата ще играят в новия филм на Грета Гъруиг

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Райън Гослинг влиза в света на „Барби“!

40-годишният актьор е в последна фаза на преговори да влезе в ролята на Кен, най-желаният ерген в кукленския свят. Гослинг ще играе заедно с Марго Роби, която ще бъде Барби, а филмът ще бъде режисиран от Грета Гъруиг, позната на света с работата си по Lady Bird и Little Women. Засега не е ясно как точно ще се казва филмът и кога е премиерната му дата.

Според Deadline, Гослинг първоначално е отказал ролята на Кен, но е премислил решението си, след като от Warner Bros. са настоявали точно той да участва във филма. По щастлива случайност, графикът на актьора се изчистил заради забавяне на друг проект. Това позволило на Райън да приеме ролята и така Барби да намери своя Кен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mundo_Cinee? (@mundo_cinee)

Сценарият към филма ще бъде написан от Грета Гъруиг и партньора ѝ в живота Ноа Баумбах. Самият той получава две номинации за „Оскар“ за написването на проекти като „Калмарите“ и „Историята за китовете и брака“. Режисира и двата от тях. Филмът за най-известната детска играчка ще бъде продуциран от Марго Роби чрез компанията ѝ LuckyChap.

През август тази година актрисата говори за новия си проект пред британския Vogue. „Когато хората чуят Барби, веднага си мислят, че знаят за какво ще разказва филмът. Тогава обаче чуват името на Грета Гъруиг и преосмислят мнението си“, казва Роби. Допълва, че ролята ѝ идва с доста голям товар заради историята на куклата и огромната ѝ известност в цял свят.

Миналата година Роби каза пред The Hollywood Reporter, че филмът със сигурност ще изненада хората. „Искаме да покажем на хората, че мнението им за този филм е много грешно. Ще им предоставим история, за която дори и не са помислили“, разкрива актрисата. Споделя, че иска да отдаде почит на Барби и цялата ѝ фенска база, но в същото време да провокира важен разговор.

Очаква се снимките да започнат следващата година, като засега не е ясно точно кога филмът ще излезе на голям екран.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари