IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дами и господа, Марго Роби!

11 август 2021 17 40

Актрисата се появи на премиерата на „Отряд самоубийци“ само както тя си може

Снимка: БГНЕС

Марго Роби - кралицата на червения килим и любител на елегантността - показа своя стил в Лос Анджелис по време на премиерата на втория филм „Отряд самоубийци“. Актрисата, която заяви, че си взима почивка от социалните медии, изглеждаше като истински ангел в сърцето на Холивуд. 

Роби, добила огромна слава с ролята си във филма „Вълкът от Уолстрийт“, се появи на премиерата на новия си проект, носейки любимата си марка Chanel. Този път обаче тя не заложи на задължителната ефирна рокля, а избра уникален бял гащеризон, който беше едновременно стилен и леко объркващ за публиката. 

Марго Роби

Снимка: БГНЕС

Горната му част имаше няколко ленти плат, които придържаха тоалета на едно място. Средната част се пресичаше отпред и създаде ефекта на сутиен, докато останалите две ленти оформяха горнището. Всичко това беше украсено с висулки, инкрустирани с логото на Chanel. Под гащеризона актрисата носеше прозрачна бяла риза с дълги ръкави, а широките панталони на тоалета се стесняваха в долната част на крака и бяха допълнени с перлен колан. Роби допълни визията си с бели сандали на By Far и обеци във формата на сърце, които отново бяха на Chanel. 

Новият „Отряд самоубийци“ бе пуснат на 6 август - едновременно по кината и в платформата HBO Max. Според Deadline, лентата ще проследи историята на Харли Куин (Роби), Блъдспот (Идрис Елба), Пийсмейкър (Джон Сина) и други престъпници, попаднали в затвора Belle Reve. Всички те ще се присъединят към тайна организация, след като са изоставени на остров Корто Малтийз. 

Наскоро Роби заяви, че напуска социалните мрежи, но не разкри каква е причината зад решението й. Въпреки че не е много активна в Инстаграм и Фейсбук, актрисата все пак споделяше снимки, които радваха окото на почитателите й. Напускането й беше оповестено със снимка, на която Марго и колежките й празнуват пускането на филма  „Promising Young Woman“, който спечели "Оскар" за най-добър оригинален сценарий. Проектът е част от продуценската компаия на Роби, върху която актрисата все повече се съсредоточава. 

 „Напускам социалните медии засега. Ако сте заинтересовани какво правя, ще трябва да посетите профила на LuckyChap Entertainment", написа звездата под публикацията. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари