IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диане Крюгер най-накрая разкри името на дъщеря си

13 май 2022 10 50

Актрисата го пазеше в тайна цели три години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Диане Крюгер роди първото си дете през 2018 година, но чак сега реши да сподели името му.

45-годишната актриса, която рядко говори за семейството си, разкри повече детайли около дъщеря си и най-накрая зарадва феновете с нейното име. По време на интервю пред списание People, в което промотира новата си книга „Име от небето“, Крюгер сподели, че 3-годишното момиченце се казва Нова Тенеси.

Името може да ни се струва странно, но то носи специално значение за цялото семейство. Според Диане, партньорът ѝ Норман Рийдъс, който е и баща на детето, се е вдъхновил от новата глава в животите им и от дестинация, която е много важна за двойката. Актьорът има и 22-годишен син Мингус от връзката си с Хелена Кристенсен.

„Аз родих на 42 години, а Норман се сдоби с първото си дете много по-рано от мен. Нова на латински значи ново начало, а новата звезда постоянно се променя и се преражда. А също така обичаме Тенеси и Гранд Смоуки маунтинс. Често караме мотори там“, казва актрисата пред People. Тя допълни, че прякорите на дъщеря ѝ са „Ноно“ и „Нене“.

Въпреки че това е първият път, в който Крюгер публично разкрива името на дъщеря си, тя преди е намеквала за него, споделяйки снимка в социалните мрежи, на която носи колие с името „Нова“.

Диане и Норман предпочитат да държат подробностите около семейството си в тайна. Макар да са публикували няколко снимки на дъщеря си в социалните мрежи, те все още крият лицето ѝ. През 2019 Крюгер помоли феновете да не препубликуват снимки, заснети от папараци без нейното разрешение. „Въпреки че разбираме, че някои хора искат да видят снимки на дъщеря ни, като родители, не искаме нищо друго, освен да ѝ осигурим сигурно и безопасно детство“, каза още актрисата.

Крюгер и Рийдъс се сгодиха миналата година, а станаха родители през 2018-а. „Нова беше изненада. Не мислех, че някога ще се случи на мен, но тя дойде в живота ми, точно когато бях готова за нея. Щастлива съм, че това се случи на цялото ми семейство. Тя промени света ми и начина, по който гледам на всичко около мен“, казва Диане пред People.

Тя обяснява, че заедно с дъщеря си открива нови неща и се чувства чудесно. „На моята възраст вече си правил много неща, но сега ги виждам през нейните очи. Независимо дали яде сладолед за първи път, или пък вижда сняг за първи път, всичко това е освежаващо и е прекрасно“, категорична е майката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари