IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даян Крюгер си спомни за неловки моменти в кариерата ѝ

17 март 2022 11 00

„Почувствах се като парче месо“, разказа актрисата

Снимка: БГНЕС

Не е тайна, че звездата на германската актриса Даян Крюгер изгря в Холивуд с ролята на Елена от епоса „Троя“ през 2004 г. Тогава тя си партнира с Орландо Блум и Брад Пит.

В скорошно интервю за американското издание Variety, 45-годишната знаменитост сподели спомените си за това колко болезнено е било преживяването за нея да се яви на прослушване за филма. Според Крюгер, като част от кастинга, тя е била принудена да посети офиса на един от топмениджърите на филмовата компания Warner Bros. облечена като Елена от Троя.

„Почувствах се като парче месо, когато ме прегледаха от глава до пети и ме попитаха: защо мислиш, че трябва да играеш тази роля?“


Този епизод изглежда е бил доста унизителен за актрисата: „Определено се сблъсках с „Уайнщайн“овците на този свят от самото начало“, каза звездата, но отказа да назове лидера, който я е накарал да дойде на интервюто в костюм.

Както знаете, в крайна сметка актрисата от немски произход получи тази роля, която се превърна в истински пробив за нея в Холивуд. „В началото на кариерата си многократно попадах в ситуации, които бяха изключително неудобни и неподходящи и си мислех, че това е истинският Холивуд.

Въпреки че идвам от модния бизнес и, повярвайте ми, там има не по-малко подобни истории“, призна Даян.

Самата Крюгер в момента се радва на връзката си с Норман Рийдърс и общата им дъщеря. Двамата започнаха връзка по време на снимките на драмата „Небето“ от 2015 г. Официално връзката им стана ясна година по-късно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари