IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл – най-големият фен на принц Хари по време на спортно събитие

18 май 2022 15 00

Внукът на кралица Елизабет взе участие в поло мач

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл и принц Хари очевидно се наслаждават на слънчевото време в Калифорния и се опитват да бъдат колкото се може повече навън. Наскоро двамата бяха забелязани на поло мач, игран край дома им в Монтесито.

Двойката посети поло клуб в Санта Барбара, където отборът на принц Хари – Los Padres – завърши на второ място. Меган, разбира се, беше на трибуните, за да подкрепя съпруга си и в двата дни. За спортните събития през уикенда тя избра монохроматични визии – една в бяло и една в синьо – комбинирайки къси панталонки с риза. Всеки един от тоалетите беше завършен със слънчеви очила и сандали.

За съжаление на останалите присъстващи, децата на Меган и Хари – Арчи и Лилибет Даяна – не бяха сред публиката.

Начо Фигуерас, който е дългогодишен приятел на принца и често играе поло с него, сподели малко повече за отбора, в който и двамата се състезават. „Радвам се да яздя заедно с приятеля си принц Хари и останалите момчета от отбора Las Padres. Яздили сме заедно доста пъти през годините, а сега, когато и двамата сме родители, е още по-специално да прекараме това време заедно“, написа Фигуерас в социалните мрежи.

Той допълни, че името Los Padres, което в превод означава „бащите“, е било вдъхновено от близостта на игрището за поло до Националната гора Los Padres, а също така и от бащинството.

Миналата година принц Хари пътува до Аспен за благотворителен поло мач, който беше в подкрепа на организацията му Sentebale. Той я съосновава през 2006 година заедно с принц Сейсо от Лесото, за да помага на деца в Африка, заразени с ХИВ. По време на изненадващата си поява тогава, Хари обеща и дари 1,5 милиона долара от печалбите от бъдещия си мемоар.

„Това е едно от многото дарения, които планирам да направя към благотворителни организации и съм благодарен, че мога да помогна на децата и общностите, които имат нужда“, каза принцът в официално съобщение.

Хари често се появява в благотворителни мачове по поло през годините. През 2019 година, само няколко седмици след раждането на Арчи, той пътува до Рим за спортно събитие.

По-рано през месеца пък стана ясно, че Хари и Меган ще пътуват до Великобритания заедно с двете си деца, за да присъстват на платинения юбилей на кралица Елизабет II. Посещението ще се случи през юни месец и ще бъде първият път, в който Лилибет ще се срещне с кралското семейство.

Все пак Хари и Меган няма да се появят на балкона на Бъкингамския дворец, след като кралицата обяви, че само работещите членове на семейството ще имат тази чест.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари