IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гришо с Лолита Османова за рождения ден

18 май 2022 14 50

Българинът празнува в Монако

БГНЕС

БГНЕС

Григор Димитров отпразнува рождения си ден в компанията на Лолита Османова. Българинът и неговата любима се събраха в Монако. Там, заедно с близки приятели, са вдигнали наздравици.

Най-добрият ни тенисист навърши 31 на 16 май. И вместо да се прибере в България, реши да остане в обятията на гаджето си в княжеството.

Без да споделя хубавия повод, приятелката на тенисиста качи един кадър от заведението, в което е празнувала с Димитров.

На снимката Лолита Османова е с бели къси панталони и изрязан топ с драперии в черен цвят. Те са комбинирани със сандали с тънки каишки.

„Ах, няма ли рожден ден за теб?“, „Честит рожден ден на твоето гадже“, Обичам те (Харесвам и теб, Григор)“, пишат под публикацията на усмихнатата красавица.

Предполага се, че на скромната почерпка е присъствал и треньорът му Данте Ботини, с който българинът се подготвя усилено за кортовете в Париж.

В момента рожденикът тренира за откритото първенство „Ролан Гарос“ във Франция. Предстои да разберем дали Лолита ще го придружи и ще бъде сред публиката по време на неговата игра с ракетата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари