IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лолита Османова за България: Чудесно е!

17 май 2021 14 30

Красавицата празнува с Гришо в Хасково

БГНЕС/Getty

В България е чудесно, дори невероятно! Това сподели Лолита Османова, след като пристигна в страната ни заедно с Григор Димитров. Красавицата пътува с него в края на миналата седмица, за да празнуват заедно рождения му ден в Хасково.

„Happy birthday, my partner in crime“, написа приятелката на тенисиста, качвайки тяхна обща снимка в своята история в Instagram. На кадъра двамата се държат за ръце, слизайки по стълби из града, в който живеят.

Лолита сподели и един кадър от Монако, придружен с текста:

„Много по-хубави неща са пред нас, отколкото тези, които оставяме зад нас“. С него тя най-вероятно иска да каже, че най-хубавото с половинката ѝ предстои.

Торта с българския трибагреник за рождения ден

Григор Димитров, който навърши 30 на 16 май, реши да сподели празника си с най-важните хора в неговия живот – майка му Мария и баща му Димитър. Ето защо след турнира в Рим се прибра в България. А те го изненадаха с оригинална торта – с българския трибагреник, която той веднага показа на феновете.

„Днес навършвам 30 години и никога не съм се чувствал по-благодарен за подаръка на живота. Нямам търпение да видя какво ми предстои следващата година! Благодаря на моето семейство, приятели и фенове, че направиха този рожден ден толкова специален!“, написа рожденикът в Instagram.

Много от почитателите на българина не пропуснаха да го поздравят, като сред пожеланията бе и това на Христо Стоичков.

„Честит юбилей! Да си ми жив и здрав! От опит знам – след 30 се бие най-добре! Радвай България, Григор Димитров“, сподели Камата във Facebook.

Яко, че си кара годишнината тук. А и че тренира в Хасково. А мама ще има по-адекватна откъм години снаха. Още по-яко“, „Честит рожден ден, шампионе! Желая ти всичко най-хубаво, ти го заслужаваш“, „Добре дошъл в клуб 30“, гласят други поздравления към тенисиста.

Гришо води второ гадже на Боянския манастир

Преди да отиде да потренира с баща си на кортовете на Кенана в Хасково, Гришо е завел Лолита Османова в Боянската църква, която много харесва.

„Днес, колегите от Боянска църква, филиал на Националния исторически музей, имаха удоволствието да посрещнат и да покажат част от световното културно наследство на първата ни ракета Григор Димитров. За колегата Мина Мегала беше изключителна чест да разкаже за непреходната история на средновековния паметник на културата, намиращ се в полите на Витоша“, пишат от Националния исторически музей на страницата си във Facebook.

Димитров не посещава църквата с гадже за първи път. Преди няколко години той заведе друга – Никол Шерцингер. Тогава тя сподели снимка от светинята и така я показа на целия свят.

В интернет се появиха шеги, свързани с това, че българинът можеше да е по-оригинален и да покаже някоя друга забележителност в София и околността, на която не е бил с бившата.

„Запознай се с нашите“

Според запознати, Гришо и красавицата са пристигнали у нас с частен полет, за да може да бъдат инкогнито колкото се може по-дълго. След като пристигат в Хасково обаче, те не могат да избягат от камерите.

„Това място е важно за него. Радвам се, че сме тук“, коментира пред Bulgaria ON AIR Лолита, след като изгледа първата тренировка на своя любим в родния му град. Там компания ѝ правеше нейната кандидат свекърва – Мария, която я посрещна с прегръдки.

Османова се запознава с родителите на Димитров за първи път, след като тя го води при своите няколко пъти по-рано тази година.

„Беше специално и много прекрасно пътуване“, написа рускинята в Instagram, споделяйки още впечатления от България. На нас не ни остава нищо друго, освен да стискаме палци на гаджето ѝ, което скоро ще участва на турнира по тенис в Женева.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари