IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преди Свети Валентин – Лолита Османова разглежда годежни пръстени

10 февруари 2021 14 50

Намеква ли нещо на Григор Димитров?

Getty

Лолита Османова е неотлъчно до Григор Димитров в Мелбърн. Рускинята стоя две седмици сама в хотелската стая, без да може да го докосне, но сега се радва на романтични разходки с него или на кратки срещи в почивките между тренировките. Макар и да страни от камерите, тя бе забелязана в публиката на мача на българина с Марин Чилич. А малко по-късно бе излъчен и клип от първата им публична целувка.

Феновете на хасковлията не спряха да споделят видеото, показващо как богаташката щерка сваля маската си, за да докосне устните си до тези на Гришо. После двамата си разменят няколко думи, след което всеки тръгва в различна посока. Но нещо друго също привлече любопитството на последователите им.

Освен да се разхожда из австралийския град, в който е отседнала, Османова върши и лична работа, обновявайки профилите си в социалните мрежи. В един от тях тя сподели информация и снимки на топ 5 лъскави годежни пръстена, които известни кралски особи са получавали през годините. Дни преди Свети Валентин, това няма как да не бъде подразбрано от феновете като знак, че красавицата иска да намекне нещо на Димитров.

Свети Валентин идва – време е да ви разкажа за най-трогателните романтични истории и да покажа най-луксозните сватбени бижута и тоалети. Подготвям много интересни неща за вас, но нека започнем с бижута...“, обяснява тя в Instagram, където често разкрива своите предпочитания за дрехи, обувки и аксесоари. В постовете си тя обръща внимание и на гардероба на най-известните жени в кралските семейства.

„Гриша! Това с тези пръстени е намек да ѝ предложиш. Не се лъжи!“, бърза да предупреди българин, последвал профила на Лолита.

Сред годежните пръстени, на които гаджето на Гришо се спира, са тези на принцеса Даяна, Грейс Кели, принцеса Шарлийн от Монако, кралиците на Испания и Дания – Летисия и Маргарете Втора.

„Вместо обичайните диаманти, Диана избира пръстен с голям цейлонски сапфир. След развода през 1996 г. принцесата на Уелс го връща на кралското семейство, а четиринадесет години по-късно принц Уилям предлага брак на Кейт Мидълтън, като ѝ дава същия“, обяснява Османова, посочвайки, че годежният пръстен на Даяна е един от най-забележителните.

Григор Димитров,

БГНЕС

Докато последователите на рускинята коментират кое бижу биха избрали и се чудят как тя ще прекара предстоящия Свети Валентин, тези в България тръпнат да узнаят подробности за връзката ѝ с Григор Димитров.

„Всички искат да разберат пикантериите. Да, запознахме се преди известно време и предполагам, че скоро ще я видите по телевизията, надявам се без маска, защото на последните турнири, на които ме придружи, за съжаление изражението на лицето ѝ бе скрито зад такава. Но е хубаво да бъде до мен и да ме подкрепя в тези тежки времена“, сподели тенисистът миналия месец, в интервю за „Vitamin Well“ в Instagram. С него той загатна, че Османова може да бъде с него по време на Australian Open 2021.

Дали българинът ще вкара своя чар в действие и ще изненада любимата си за 14 февруари, предстои да разберем съвсем скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари