IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледни песни ли?! Не, Лолита Османова слуша Били Хлапето

11 декември 2020 14 30

Гаджето на Григор Димитров вече познава българската музика

Pixabay

Какво се случва с връзката между Григор Димитров и Лолита Османова? Това се чудят феновете на тенисиста след като двамата потвърдиха, че са заедно, споделяйки своя обща снимка. Оттогава насам българинът не е много активен в социалните мрежи. За сметка на него половинката му не спира да споделя свои снимки с мотивиращи цитати. В една от последните ѝ публикации чуваме позната мелодия, която зарадва хиляди българи.

Ако си мислите, че дъщерята на милиардера Елдар Османов е избрала да слуша някоя любима коледна песен, то дълбоко се лъжете. Рускинята е заснела видео във ферарито си, което е на фона на хита на Били Хлапето и D3MO „Бели нощи“.

Клипът, споделен от Лолита в нейната история в Instagram, показва как тя кара из улиците на Монако, докато слуша българската рап песен.

„Случвало се е да няма лев и кво да губя. Случвало се е да чакам края в тебе влюбен. Случвало се е да изпитвам страх от тъмното. Случвало се е дори да удрям дъното“, се пее в песента, която явно допада на музикалния стил на Османова.

Пускайки българското парче в автомобила си, красавицата може би иска да каже нещо на Димитров, защото по-нататък в него чуваме „Ти ме промени, не мога да те заменя...“ и „Искам те като от снощи. Искам от тебе още“.

Междувременно Били Хлапето, провокиран от новото гадже на тенисиста, сподели клипа на въпросната песен във Facebook, поласкан от вниманието.

Само преди няколко дни Лолита Османова провокира своите последователи, качвайки своя разголена снимка, направена в банята.

След новината за това коя е жената, пленила сърцето на Григор Димитров, търсенията за 25-годишното момиче в интернет се увеличиха. Сред тях ръст отбелязват тези за клипове от сватбата ѝ с Гаспар Авдолян, с който тя бързо се развежда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари