IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Край на карантината – Гришо и Лолита Османова се събраха

1 февруари 2021 16 30

Двамата вечеряха в японски ресторант в Мелбърн

БГНЕС/Getty

Край на 14-дневната карантина на Григор Димитров в Мелбърн. Българинът, който можеше да излиза от хотела си само за тренировки, вече е свободен. Освен че се събра с Данте Ботини, той успя да прегърне и своята любима, която заведе на вечеря.

Тенисистът сподели снимка в Instagram, на която е заедно с треньора и физиотерапевта. Заедно те отишли на японския ресторант на хотел „Crown towers“, като към тях се присъединила и Лолита Османова.

„Перфектен ден“, написа красавицата в социалната мрежа и сподели снимка от мястото, на което похапнала тапаняки.

Рускинята кацна в Австралия веднага след заминаването на Григор Димитров за Austrelian Open, като трябваше да стои две седмици сама, докато нашенецът спазваше мерките, определени от организаторите. Сега той може спокойно да ѝ обърне внимание, защото първият му турнир е на 8 февруари.

„Каквото говорят за мен е истина“. Тениска с този надпис носи Лолита за една от разходките си из Мелбърн, където най-вероятно Гришо я е придружил и снимал на фона на стена с графити.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари