IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл по собствено желание няма да са на балкона на Бъкингамския дворец

19 май 2022 10 50

Те няма да са до кралица Елизабет II да поздравят публиката

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл ще се присъединят към кралското семейство за да отбележат платинения юбилей на кралицата. Херцозите на Съсекс обаче няма да се появят на балкона на Бъкингамския дворец. Според някои, те показват презрение с това тяхно действие, но други са сигурни, че всъщност те не са допуснати до мястото, защото вече са се отказали да изпълняват кралските си задължения.

В началото на юни Trooping the Color ще се проведе в Лондон. Представители на кралското семейство по традиция се събират на балкона на Бъкингамския дворец пред своите поданици. Херцогът и херцогинята на Съсекс обаче няма да са с останалите и да поздравят зрителите на парада.

Всъщност според кралския биограф Омид Скоби, не кралицата, а именно Хари и Меган са инициатори на това да не се наредят на балкона. „Както често се случва, реалността е много по-малко сурова, тъй като принц Хари вече е казал на баба си, че не иска да присъства на Trooping the Color“, обяснява експертът.

В същото време кралица Елизабет II присъства на първото събитие за честване на годишнината от нейното управление. Тя се появи на телевизионното събитие Galop Through History с Том Круз. В чест на своето платинено юбилейно управление Елизабет II присъства на телевизионно събитие, наречено „Галоп през историята“. Струва си да се отбележи, че кралицата беше в страхотно настроение.

На сцената бяха представени актьорски и музикални изпълнения, както и номера с участието на коне. Домакини на събитието бяха Том Круз и Хелън Мирън.
Пристигайки с черен Range Rover, Елизабет II се качи на червения килим с бастун под бурните аплодисменти на хиляди зрители. Кралицата беше придружена от сина си принц Едуард.

Нейно Величество гледаше представлението от Royal Box и беше възхитена от случващото се. Том Круз представи раздел за четирите нации на Обединеното кралство – Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия.

Преди речта си той говори за влиянието на кралицата по време на нейното управление: „Хората от всички слоеве на живота - не само Америка, но и по целия свят - се възхищават на кралицата заради нейното достойнство, преданост и доброта. И тя е човекът, който разбира позицията си и държи статута от 70 години.”

Най-силните емоции на кралицата бяха, когато нейната внучка, лейди Луиз Уиндзор, се качи с каретата на принц Филип по време на конно шоу. Когато камерата се премести към Елизабет II, се забелязваше как очите й блестяха от гордост.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Жана ( преди 1 година )
Гроздето е кисело! Клакьорите на двамата неблагодарници веднага се включиха,за да обясняват как те не искали да са на балкона,при положение, че доста по-рано беше обявено ,че там ще бъдат само работищете членове на кралското семейство.Американската змия сигурно умира от яд.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар