IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой се оказа най-любимият внук на Елизабет II?

12 май 2022 10 50

Специалисти не вярват това да е принц Хари

Снимка: БГНЕС

Миналия месец принц Хари и Меган Маркъл се срещнаха с кралица Елизабет II за първи път от много време насам. В ново интервю с телевизионния водещ Хода Котб херцогът на Съсекс призна, че се радва да види баба си, защото винаги са имали специални отношения с кралицата. Кралските източници обаче са сигурни в обратното.

Според източника принц Хари никога не е бил любимият внук на Елизабет II. А след „Мегзит“ отношенията им напълно са се влошили.

„Той вече не може да претендира за специален статут при кралицата. Принц Хари митологизира връзката с баба си. Силно се съмнявам, че тя би се съгласила с думите му “, сподели вътрешен човек пред Daily Mail.

Източникът отбеляза, че Нейно Величество има и друг любимец – синът на принцеса Ан, Питър Филипс. „Елизабет II смята, че е наследил издръжливостта, която е толкова характерна за Ан. Тя го смята за надежден“, добави още източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари